Realitykjendiser som virkelig leverer på ‘utsiden’

I et par tiår nå, har kongeriket nærmest flommet over av deltagere fra ulike realitykonsept med en fremtid i underholdningsbransjen som det overordnede mål de har for øyet. Derav har det, som viden kjent, strømmet på med flaue plateutgivelser, malplasserte programledere, osv. Men innimellom all denne dritten, finnes det faktisk en og annen perle! Så her er det bare å rigge seg til for en presentasjon av realityprofiler som virkelig leverer på ‘utsiden’!  

 

 

Da det blir for omfattende å innkludere samtlige realitysuccesser, ser jeg meg nødt til å begrense meg til kun å ta for meg de siste par årenes realityprofiler. Men bare for å nevne det, har vi blandt disse folk som Christer Falck (Robinson), Petter Pilgaard (P.H), Stian ‘Staysman’ Thorbjornsen (P.H).

I løpet av tiden som har gått siden de første realitykonsepter kom på luften, har stadig fler meldt seg på med en fremtid i underholdningsbransjen som det overordnede målet. Følgen, er at vi, som publikum, har blitt presentert det ene makkverk etter det andre av aktører som (gudsjelov) forsvinner fra arenaen like fort som de kom. Men unntaksvis har vi altså enkelte som (tidvis særdeles uventet) viser seg virkelig å levere:

 

1)  Adrian Sellevold – Ex on the beach 

Adrian, som deltok i den første sesongen av den norske versjonen av ‘skandale-realityen’ Ex on the beach var allerede godt etablert som modell da serien kom på skjermen. Men at han også skulle vise seg å levere stort på musikkfronten, må det, når sant skal sies, innrømmes at jeg ikke ville satset penger på akkurat. Så way to go, Adrian!

 

2)  Karl-Fredrik Førli – Paradise hotel 

Siden jeg er gammel nok til å kjøpe sprit på polet, for å si det sånn, sier det seg vel i grunnen selv at jeg ikke følger med på det som skjer på Tik Tok. Men for de yngre, er Tik Tok huge! Karl var allerede en av landets største på plattformen da han entret stuene våre i P.H, og derifra har populariteten bare eksplodert.

[foto: tv3] Vinneren av vårens sesong av Paradise hotel, Karl-Fredrik Førli sammen med sin partner, Jasmine.  

 

3)  Henrik E. Borg – Ex on the beach. 

Jammen har det ikke vist seg at også Adrian Sellevolds ‘partner in crime’ fra EOTB også har vist seg å inneha en makeløs høy underholdningsverdi! – Dog ikke i musikkbransjen, for den utgivelsen var trøstesløse greier, men på YouTube leverer han derimot big time! Mannen er fantastisk morsom, og samspillet med sin svenske influencerkjæreste, Lisa Ankarmann (de opererer sammen vekselsvis på begges kanaler), er rett og slett ut av denne verden.

 

‘Honorable mentions; 

Melina Johnsen (Så til de grader utagerende under sin deltagelse i EOTB at hun huskes i god tid etterpå. I tillegg gjorde hun seg bemerket under årets sesong av 71° Nord, kjendis, samt gjennom sitt come-back i siste sesong av EOTB).

Rikke Isaksen (Nok en deltager fra første sesong av EOTB som gjennom sitt come-back i sesong to av samme serie, pluss begge sesongene i oppfølgingsserien Ex in the city, i tillegg til å vise helt andre sider av seg selv i DPlay-serien Camp 71, har klart å holde på kjendisstatusen).

 

 

 

 

2 kommentarer
   1. Jeg er ikke akkurat ‘up to speed’ på kjendisfronten selv, så.. Ved lanseringer av slikt som Skal vi danse, Farmen kjendis, osv, er jeg heldig om jeg har hørt om halvparten av de (hehe)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg