Så nå får dere vite det..

I tråd med spørsmål og svar -bølgen som råder for tiden, kan en vel ikke annet gjøre enn å hive seg på!..

 

 

(Opphavskred: Vestfrøken)

 

Hvor lenge har du blogget?

Åpnet bloggen på nyåret i 2018, men den første tiden hadde jeg kun sporadiske innlegg, for så å øke etterhvert.

Hvorfor valgte du bloggnavnet ditt?

I utgangspunktet var bloggnavnet Gryende Tider, før jeg byttet til mitt fulle navn, Gry Henriksen, hvorpå jeg ikke har brydd meg med å endre linken, slik at den har forblitt ‘Gryende’.

Hvem inspirerte deg til å begynne å blogge?

Ingen. Jeg hadde knapt lest en blogg da jeg begynte.

Hvem var dine første bloggvenner?

Jeg ble overrasket over hvor fort en knyttet relasjoner her inne, og de aller første bekjentskaper (som fremdeles blogger) var Aylar von Kuklinski (Fullstendig kaos), Frodith, Tonje Omdahl & Bunny’en (selv om det nå tok sin tid før han fikk med seg at jeg også hadde en blogg).

Har du endret deg som blogger siden du begynte å blogge?

Definitivt! I begynnelsen så jeg på bloggen ene og alene som et talerør for å formidle de store og viktige budskapene, altså det jeg virkelig ville nå ut med. Etterhvert, har jeg innsett at jeg ikke herper egen kredibillitet ved også å innkludere helt andre typer innhold. – Snarere tvert om, da slike variasjoner drar flere lesere, slik at jeg til syvende og sist også når ut til flere med det jeg virkelig brenner for å få ut.

Hvor mange innlegg har du skrevet?

Rundt 1100, tror jeg det var..

Har du ett innlegg du er ekstra fornøyd med?

Neeei, jeg kan ikke komme på et spesifikt innlegg  trekke frem.. Generelt, er jeg mest fornøyd med de som har fått folk til  å se ting fra en annen vinkel, -altså der jeg fpr tilbakemeldinger som tilsier at jeg har nådd igjennom med det jeg har ønsket å si, -eller der jeg har fått folk til å le. – Enten eller, liksom!..

 

 

Hvilke blogger leser du fast?

Oi.. Det begynner å bli mange etterhvert.. Bunnytrash er jo et must, og Frodith, Vestfrøken, Kokkejævelen – og fruen, Ut i friluft, Lene E. Tarnes, Livet med Vesla, Mette, Josteinsdatter så vel som Ask, Soliv, Lena Lykke, Dama fra nord, Fullstendig kaos, Kjerringtanker, Bforb, Torjus Dølo, Mamma på hjul, Heges lille rom, m.fl

Hvilke kategori har du flest “mye leste” innlegg i?

‘Samfunn’, i tillegg til den enormt gode mottagelsen jeg har fått på ‘Dagens blogg’ -konseptene.

Hvis du skulle reklamert for noe på bloggen- hva ville du valgt?

Jeg har fått et par tilbud, men har ikke giddet å ha andre sponsorer enn blogg.no igjennom partnerprogrammet, rett og slett fordi jeg har noia for at sponsorer vil kunne legge begrensninger på hva jeg kan si på bloggen.

Jeg er jo tidvis noe kontroversiell, og den grunnleggende hensikten med bloggen er jo fremdeles å kunne nå ut med det jeg brenner for uten å legge bånd på noe som helst..

Er det noen bloggere du ser opp til?

Mange, på ulike vis.. De aller største forbilder i så måte, må vel bli Roger (aka Bunnytrash), Vivian (Mamma på hjul) og mesterfotografen Margrethe (Ut i friluft).

Har du blitt påvirket av noen bloggere til å kjøpe noe?

Nope.

Hvorfor blogger du? 

I bunn og grunn, er hensikten å kunne nå ut til flest mulig med det jeg brenner for. – Også er jeg jo unektelig en ‘oppmerksomhetsjunkie’ som liker å få folk til å le..

10 kommentarer

Siste innlegg