Sannheten skal frem!..

Den reelle risiko for å bli gjort arveløs til tross.. Her følger pikante avsløringer fra min oppvekst som jeg vil tro er like nytt for mine foreldre som for dere.. 

 

Med fruen som i all beskjedenhet må sies å ha ‘laget gull av gråstein’ i metaforisk betydning: aka Mamma..  

 

ALTSÅ.:

– Kjære Mamma.. 

 

–>>>  Husker du den gangen broder’n fikk den leca-blokken på tåen, med den følge at neglen ble blå, for så å falle av da han var i 3-4 årsalderen?..

Vel.. Det var ikke han som prøvde å løfte den, slik jeg sa.. Sannheten er at det var jeg som i vilt sinne kastet den på ham, hvorpå jeg til alt hell ikke var stor og sterk nok til å treffe ham i hodet slik intensjonen var..

 

–>>>  Husker du hvordan du satt med meg ved kjøkkenbordet inntil jeg hadde spist opp min tilmålte barneskje med grønnsaker?..

Vel.. Du reiste deg imidlertid opp for å skylle tallerkenen din og sette kjeler i vann, hvilket innebar at du hadde ryggen til meg lenge nok til at jeg rakk å droppe munnfullen ned i halsen på genseren/trøyen, for så å riste de ut i toalettet..

 

–>>>  Husker du den kartongen med røyk du kjøpte der det kun var 18 sigaretter i de fleste pakkene?..

Vel.. Det var broder’n og meg som ved hjelp av en forbløffende fingerferdighet (om jeg får si det selv) klarte å åpne og fiske opp pakken, for så å reversere det hele, der folien til slutt ble festet med skolelim på et så mesterlig vis at ikke engang butikken merket det! – Her må jeg jo bare få tilføye at denne her tjente du tross alt på, i det du fikk en ny kartong ved reklamasjonen!..

 

Mine foreldre ble velsignet med et ekstremt talentfullt- og et fullstendig talentløst barn… Hint: Den ene jobber i restaurant og blogger, mens den andre er viden kjent for sine fantastiske kunstverk. – Guess who!..

 

–>>>  Husker du hvordan du oppdro oss til å følge opp de fritidsaktivitetene vi hadde begynt på?..

Vel.. Det var et par episoder der jeg gjemte klarinetten i buskasen ved bussholdeplassen, og dro i Stjernehallen i stedet for på korpsøvelse..

 

–>>>  Husker du hvor opprørt du var over synet av de gale ungene som krysset elven på de sidehyllene på undersiden av Rolvsøybrua?..

Vel.. Din datter var en av de gale ungene som utførte dette hasardiøse vågestykket (og for hva jeg kan huske, -som eneste jente)..

 

–>>>  Husker du all sjokoladen som forsvant fra skapet, hvorpå dere aldri fikk bevis for hvem skyldneren var?..

Vel.. Anslagsvis 80% av tilfellene må nok sies å ha vært meg..

 

¤¤  Sorry!.. ¤¤

 

(PS: Her finner du ‘versting-registeret’ fra voksen alder:  De villeste avsløringer ever!)

11 kommentarer

Siste innlegg