Team Sophie Elise or Team Kristin?..

Reklame | Adviral

Hei hå, da var det bråk igjen!.. 

Denne gang, er det tidligere Paradise Hotel- og Robinsondeltager og nåværende ‘positive body image’ -profil & samfunnssynser, Kristin Gjeldsvik som går i ringen mot Blogg.no’s egen veteran og kjendisblogger, Sophie-Elise Isaksen.. 

 

foto: heggen  

 

Og hva er det så som har fått kamphan.. ehh.. kamphønene til å brake sammen denne gang?..

– Det er faktisk intet ringere enn Sophie Elise’s uttalte misnøye over eget hårfeste(!) hvorpå hun kunne fortelle at det [utrolignok] var hjelp å få der ute for de av oss som måtte slite med et hårfestekompleks, nemmelig hodebunnstattovering! Problemhårfestet med ditto løsning ble bønnhørlig dokumentert i form av både tekst og bilder i et innlegg som den nevnte frk.Isaksen nå har sett seg nødt til å slette, grunnet at dette innsynet i Sofie-E’s liv ble sørdeles dårlig mottatt av samfunnssynseren i motsatt hjørne; Kristin Gjeldsvik..

At Sofie-E, som attpåtil står bak en bokutgivelse med tittelen ‘Forbilde’, kunne gå ut i offentligheten med noe slikt, er, etter reaksjonen å dømme, noe tilnærmet en forbrytelse mot menneskeheten i Gjeldsviks øyne. “Når Sophie-E går ut med dette, er følgen at barn & unge over det ganske land blir sine egne hårfeste-skjevheter bevisst” tordner hun. Hvorpå hun påpeker at ugjerningen syntes ekstra graverende når en tar utgivelsen av biografien ved navn ‘Forbilde’ med i betraktningen..

Her skal det sies at jeg faktisk ikke rakk å få med meg det skjebnesvangre blogginnlegget før det ble slettet/fjernet, men at jeg via Gjeldsvik sine kanaler alikevel fikk med meg det hele fra A til Å. – Intet misset i reasearchen til dette innlegget her, altså!

 

df-foto 

 

Ærlig talt, folkens.. Om dere bare hadde kunnet la meg ordne opp i dette her, ville vi vært spart for pinlige episoder som denne i fremtiden, for ikke snakke om at vi ville fått en ende på dette idiotiet her & nå:..

Sophie-Elise: Du har holdt på med dette såpass lenge nå, og du vet dermed utmerket godt hva som trigger til denne typen bråk.. Er dette like lite ønskelig som du gir utrykk for, får du rett & slett begynne å tenke deg om her, for at dette gikk som det gikk, – det burde du ha visst!

Kristin: Alvorlig talt.. Dette må vel kunne sies å være en storm i et vannglass, eller hva, Kristin..(?) Du som hele veien har frontet et sunt, naturlig og ikke minst mangfoldig kroppsideal kan da ikke i fullt alvor mene at en haug av unger over det ganske land nå vil ligge å vri seg i kompleksenes kvaler over skjønnhetsfeil i forbindelse med hårfestet? – Og om så det skulle være så galt.. – Er det ikke da littegranne drøyt å frita de menneskene som faktisk har (hatt) til oppgave å oppdra disse kidsa til å tro på seg selv og sine verdier for ansvaret, for så å lesse dette over på en, etter egne utsagn, psykisk rimelig skakkjørt ’20 -something'”?..

Nå er det strengt tatt på tide å få litt perspektiv på ting her, for dette her er rett & slett bare tåpelig, og ikke minst flaut..

 

7 kommentarer
  1. Jeg vil bare si at hun skriver ” Sophie Elise” og ikke Sofie Elise 🙂

   Jeg skal ikke komme med noe utsagn her angående den saken som foregår der ute om dette bråket, da jeg faktisk ikke har sett videoen eller orket å lese artiklene der ute, jeg er veldig usikker på om jeg skal orke å bruke energi på noe så teit som denne drama greia eller om jeg skal se det for å kunne gi min mening i saken 😛

   1. Okii.. – Takk for ‘heads up’ 😛
    *fixed*

    Bare så det er sagt, så er det ingen tvil om at du er den som har forholdt seg til denne saken på det mest fornuftige/meningsfulle vis ved å ignorere hele greia (haha)

  2. Det er storm i ett vannglass dette her, og en reprise som har gått igjen i flere år. Men er nokså enig i det Kristin sier, selv om det er litt rar måte slike “bloggkriger” gjøres på. 🙂

   1. Ja, ikke sant! Kristin har jo helt klart et poeng i det hun sier, det er bare at denne glippen fra S.E er nettopp det; En glipp!
    Denne beskjeden skulle vært overlevert via en kjapp & diskret mld. til Sophie E, og ikke i form av å hyle i vei om hvor drittlei hun er av S.E og hennes hykleri, osv, osv inn i kameraet på riksdekkende kanaler. Da begynner jeg å få en litt sånn krypende mistanke om at det gjøres mer for oppmerksomhet enn av hensynet til de unge & lettpåvirkelige jeg da..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg