TirsdagsTanker!

Siden jeg leser stort sett alt jeg kommer over av dette slaget fra andre bloggere, er det bare rett & rimelig at omverdnen også får ta del i et variert utvalg av det som foregår på innsiden av denne hatteholderen også..

 

df-foto

 

–>>  .. Jeg er en så elendig taper at selv tap i lek og spill som regel medfører at jeg går og ‘gnager’ på dette i dagevis. Dette har ført til at jeg rett & slett har sett meg nødt til å avstå fra slikt som taktiske kortspill, osv, hvilket jeg fikk en påminnelse om tidligere i dag da jeg ble tilbudt et ‘4 på rad’ -spill av ei venninne som hadde vunnet flere av de på tivoli. Sett jeg hadde gått på en smell mot kjæresten min i dette ‘gamet’.. Det ville jo [gud forby] vært helt krise!..

–>>  .. Jeg lurer på om en kan være genetisk disponert for dårlig tid?.. Jeg kan ærlig talt ikke huske at jeg har vært ute i god tid til noe som helst som innebærer klokkeslett for oppmøte. Selv om jeg starter i aldri så god tid, og heller ikke kan skjønne at jeg somler, ender det like fullt med å haste av gårde for å rekke oppmøtetiden. Jeg er med andre ord blandt de som syntes å kunne ha et eller annet genetisk dråg som i det minste bidrar til å tilrettelegge for denne uvanen..(?)

–>>  .. Etter hva som må være farlig nærme et år, har jeg endelig fått somlet meg til å gå til anskaffelse av den kritikerroste biografien til Petter Stordalen, og håper den svarer til de [enormt høye] forventningene..

 

–>>  .. Jeg ble helt satt ut da jeg fikk se det fjeset som ble presentert da jeg fikk se hvordan jeg ville blitt seende ut dersom jeg var gutt/mann istedet. Mitt antatte mannlige alterego ligner nemmelig noe så grasalt på min bror at jeg ble fullstendig satt ut!..

–>>  .. Jeg må rett & slett være nødt til å ha pådratt meg et jævlig dårlig karma hos værgudene på ett eller annet vis. Atter igjen har nemmelig jeg jobbet og jobbet i temperaturer på et nivå som er nær ved å få blodet til å begynne å koke i årene, hvor gulroten der fremme er den avtalte badeturen på fri-tirsdagen. – For så å våkne til et temperaturdropp som knappt er innenfor det en anser som mulig på den respektive dagen. Dette har strengt tatt skjedd flere ganger enn hva som kan passere under ‘uheldig’ og ‘uheldig’ med referanse til ugunstige tilfeldigheter..

–>>  .. Jeg skulle virkelig ha likt å få vite hva som i himmelens navn gjør at jeg får klaustrofobifornemmelser, og i det hele tatt føler en generelt sterk aversjon mot slikt som boliginvestering, barn, ekteskap, osv som siden tidenes morgen har vært ansett som selve oppskriftsformelen for ‘det gode liv’..(?)

 

–>>  .. At ikke radarparet Tassen og Knerten ikke engang viser antydning til fedme, er hinsides min fatteevne, da det er like ubegripelig at disse to gutta av normal størrelse kan være fysisk i stand til å få i seg de mengdene de spiser. Jeg overdriver faktisk ikke når jeg sier at daglig matinntak er nødt til å overgå kroppsvekten deres..

–>>  .. Det er påfallende hvor elendig jeg er til å utholde varme kontra den vikingen jeg har vist meg å være når det kommer til kulde. ‘Isdronningen’  er faktisk avhengig av å få dynket håret i kaldt vann gjevnlig for å unngå solstikk så snart kvikksølvet kryper over 30 -tallet.

–>>  .. Jeg er nå så forbannet lei av denne forbannede Krekar -Mullah’en, hans likemenn og sympatisører at det føles som om et magesår er på vei hver gang dette utysket figurerer på nyhetssider, i aviser eller gjør atter sin entrè inn i TV -ruten. Bestandig like fordømt uanfektet over det faktum at han kun har vært samfunnet til last fra han satt foten ned på norsk jord for første gang.. Jeg begriper ikke hvorfor i himmelens navn folk som ikke har annet enn forrakt for det land & folk som har tatt de i mot (i terminologiens fulle betydning) skal få ta opp plasser for alle de som ville tatt i mot disse oppholdstillatelser og muligheter som noe hinsides himmelriket!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg