Verdens beste stemmer!

Jeg regner med at jeg er langt fra den eneste som har latt seg imponere av nivået i den pågående sesongen av The Voice (TV2) for tiden. – For årets utgave av sangkonkurransen imponerer faktisk ikke bare oss nordmenn, og som seg hør og bør, forbigås ubemerket i verden forøvrig! Det viser seg nemlig at kvaliteten på det som leveres her har spredd seg som ild i tørt gress over det som måtte finnes av landegrenser, da YouTube flommer over av superlativer til The Voice Norway, hvorav folk formelig kappes om å titteluere vår versjon den beste av alle.. 

 

 

Under, har vi Maria Marzano’s fantastiske versjon av sangen Liability (Lorde) som sikret henne en plass i finalerundene.

 

Her har vi altså et utsnitt av kommentarfeltet til den vedlagte prestasjonen. 

 

Av den uendelige mengden av stjerneopptredener vårens sesong har bydd på frem til nå, må jeg vel si den største overraskelsen i positiv forstand, ble besørget av en 17 år gammel jentunge som stilte på blind audition (altså første runde i konkurransen, hvor dommerne ikke får se deltagerne før de eventuelt har gitt uttrykk for at dette er en de ønsker å inkludere i teamet sitt kun basert på det de hører) med sin egenkomponerte låt.

Jeg er nemlig blant de som gjerne må høre en sang flere ganger for at jeg skal kunne gjøre meg opp en mening selv der det dreier seg om studioversjoner av etablerte artister. Når så folk som frem til det respektive øyeblikket ‘kun’ har vært typ ‘hobby-komponister’ for hjemmebruk annonserer at de skal prøvesynge med egne, og derav fullstendig uredigerte sanger, er jeg dermed ikke spesielt forventningsfull i utgangspunktet. Derfor ble også hakeslippet ut av denne verden i det Maria Petra åpner nebbet, og lanserer hva som er intet mindre enn et mesterverk:

 

– Og her må en også ta med i betraktningen at det er rock som virkelig skiller seg ut som min musikkgenre i utgangspunktet. Med andre ord, er jeg ekstra kresen hva denne genren angår. – Og superlativene lar da heller ikke vente på seg:..

 

Dette er unektelig en prestasjon som gjorde sitt for å gjøre verden oppmerksom på Norges utgave av The Voice..

Så, hva er deres bedømmelse av dette programmet generelt og årets utgave spesielt?

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg