YouTube-videoen du ALDRI vil glemme!

Her er jeg nødt til å åpne med en advarsel til kvinner med øyensminke, og menn med et viss macho-image de ønsker å beholde: Her blir det nemmelig grining! – Og det på et helt nytt nivå!.. (Den eneste muligheten for å unngå dette, er en betydelig grad av psychopati, så..) Dette fordi det dreier seg om hva jeg tør påstå er den desidert fineste, sterkeste, mest rørende, gripende og samtidig morsomme historien som noensinne er lagt ut..

 

 

Det jeg snakker om, er den britiske komikeren Russel Howard som forteller om sitt unike vennskap med en 14 år gammel gutt som var gitt 3(!) dager igjen å leve.. Han har på dette tidspunktet planlagt sin egen begravelse ned til minste detalj, og i dette tilfellet vil det si et kostymeshow ut av den annen verden.. Han har gitt samtlige av de inviterte et spesifikt kostyme de skal ikle seg, hvilket bla.a innebærer at hans far var satt til å opptre som ‘the grim reaper’, hvorpå han på toppen av alt er beordret til å reise seg opp, og peke på den skyldige med staven sin hver gang det hostes i løpet av seremonien! – Og Howard slipper ikke det minste billigere unna, for å si det sånn..

– Og dette er bare for barnemat å regne i forhold til hva du har i vente i det historien går mot slutten.. Kort fortalt; Du vil etter alt å dømme ikke være helt den samme etter å ha sett denne videoen. Du vil rett og slett være beriket som menneske, hvor klisjée -aktig dumt dette enn måtte lyde..

Som sagt, er dette den destdert mest gripende historien jeg har blitt fortalt i mitt liv, så da opphavsmannen, Russel Howard oppfordret sine følgere å dele for at folk skulle få noe skikkelig ‘feel-good’ i disse coronatider, så var dette blogginnlegget en umiddelbar realitet, for å si det sånn! – ENJOY! –

 

Russel Howard feat. Deryn Blackwell

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg