عزيزي عرفان بهاتي..

..- Eller ‘Kjære Arfan Bhatti’ (alternativt ‘Dear Arfan Bhatti’), som det heter seg her på berget.

Jeg har jo uttrykt min provokasjon- så vel som oppgitthet over hvordan du tett innpå ustraffet (forholdene tatt i betraktning) har fått bedrive din terrorvirksomhet rettet mot vesten i år etter år, for ikke snakke om det faktum at du ikke er plmet til helvete ut av landet for lenge og vel siden. Dessverre viser jo dette at de norske styresmakter ikke har tatt seg bryet med å få lest seg opp- og frem til sans og samling, verken igjennom denne bloggen eller andre utgivelser som forsøker å nå ut som fornuftens stemmer i denne galskapen. Ikke sånn og forstå at jeg har gitt opp, men siden du nå i det minste vil få en del tid til overs de kommende par ukene, så er det jo strengt tatt den perfekte timing for at du og jeg får tatt oss en alvorsprat her.. 

 

Selv ikke DU kan få i pose & sekk, Martha!..

Den terrorsiktede “nordmannen” Arfan Bhatti poserer på grensen mellom Pakistan og Afghanistan (foto: TV2)

 

..- Eller vi og vi, fru Blom.. Når sant skal sies, er det vel snarere jeg som skal alvorprate her, mens du, -iallefall dersom fornuften fikk råde, har å sitte i ro og holde kjeft mens du har å få med deg hvert jævla ord som blir deg fortalt..

At så skulle skje, er selvsagt for utopi på steroider å regne, da dette med å lytte til- og ikke minst å forsøke å sette seg inn i annenmanns ståsted ikke er blant sosiopatens sterkere sider, for å si det sånn! Men ikke desto mindre anser jeg det på høy tid at en eller annen tar bladet fra munnen i hht å la deg få vite den hele, fulle, og ikke minst totalt usminkede sannhet om din persona; Hvor en kaller en spade for en spade, uten å ofre politisk korrekt ordbruk- og det som ev. måtte komme av rasismemerkelapper en tanke..

Og den sannheten, min gode mann, er at du er et arrogant rasshøl som verden ville vært tjent med ble eliminert. – Hvilket ståsted nok fremstår rimelig paradoksalt fra en som av prinsipp er ihuget dødsstraffmotstander. Men dette prinsippet innebærer bare at jeg er i mot den dobbeltmoralen som følger det at et lands styresmakter skal forbeholde seg retten til å utføre hva de ha  r satt som den aller verste av forbrytelser! Dersom det imidlertid skulle være en eller annen som var i besittelse av den nødvendige galskapen for å ta deg av dage. og dermed stikker kjepper i hjulene for å forlate planeten i Allahs blodige tjeneste- slik at du derav misser jomfrupremien og hele sulamitten, så ville jeg gått uhørvelig langt i hht å hjelpe vedkommende å slippe ustraffet fra det, om en kan si det på den måten!

Da kan en jo, og det sikkert med rette, si at dette her er for drøyt, liksom å spørre om det ikke er i overkant hatsk, dette her.

Her ville jeg løyet om jeg sa noe annet enn ‘nei’, dette er aldeles ikke for meget i så måte. -Og grunnen til det, er at vi her har å gjøre med personer som deg, Arfan. – Personer som faktisk går åpent ut med at de ikke har annet enn reinspikket hat og forakt til overs for det land og folk som i sin tid tok dere- eventuelt foreldrene deres, imot, og lot dere få full, ubegrenset tilgang til de friheter, muligheter, goder og privilegier våre forfedre har ofret livet for. Takken for at dere altså er gitt den enestående muligheten verden er fyt til randen av mennesker som ville ofret alt for å få, er altså å gjøre det til sin livsoppgave å overføre dette hatet til praktisk handling i form av terror, død og fordervelse, i den hensikt å komme våre verdier til livs. Og her er vi altså ved sakens kjerne, Arfan..

 

En forskriftsmessig skjeggete islamist på flyplassen i Pakistan i påvente av fartøyet som skulle frakte ham til den forestående rettssaken i kongeriket. (foto: T2)

 

Om du ikke var den som fysisk plaffet ned representanter for det land- og folk som altså var raust nok (- eller dumsnilt nok, alt etter øyet som ser) til å gjøre deg til en av sine egne, ved å gi deg det røde passet som topper listene over de mest ettertraktede passene på planeten, så beviste du til fulle at det i realiteten ikke er en tøddel av forskjell på deg og kompisen din ved at du iler raka vegen bort til tiltalebenken for å gi despoten en tårefylt gjensynsklem mens du uten omsvøp kommer med en hyllest til ham som galskapens ypperstetjener. Jeg vil faktisk gå så langt som til å si det i ite i å bruke tid og ressurser på for medvirkning i dette anliggendet, da dette opptrinnet var og er vanntett bevis for din skyld i å være en vandrende terrortrussel – hvilket derav innebærer at du faller inn under definisjonen ‘trussel mot rikets sikkerhet, og dermed burde idømmes samme forbannede sikringsdom som tilfalt det tilsvarende faenskapet på den motsatte yttrerligheten, Anders Behring Breivik. For en sikringsdom dreier seg ikke om den som har tatt flest liv, men den en anser høyst kapabel til i å gå ut i samme ærend i det fengselsporten åpner seg, -om så dette er datert 10, 20, eller ‘whatever’ antall år frem i tid. Rent personlig, skal det ei heller stikkes under en stol at jeg blir varm om hjertet av å forestille meg dere to erkeislamister stengt inne med erkefasisten Breivik til deres dager var talte.. – Ahh a girl’s allowed to dream, isen’t she!?

(- Oops!.. Nei, visst faen er hun ikke det! – Jeg gjemmer jo helt hva det er for en imbesil jeg snakker med her, jeg nå! *hehe*).

Men ikke desto mindre, skal du i det minste ha en viss kred for at du, på ditt obskure vis, utviser en slags morbid genialitet i hht å utnytte det naive idiotiet som har deg i sin varetekt! Følgelig, er jeg ikke redd for hvorvidt du kommer til å utnytte de stakkars ungene dine som av en eller annen grunn er utpekt som unntakene for det brev- og besøksforbudet du for øvrig er satt under i din forkvaklede tjeneste, for det tar jeg som en ‘no brainer’. Jeg mener.. Vi snakker jo tross alt om et folk som uten omsvøp surrer både kjerring (-vel, akkurat det er kanskje ikke så rart, med tanke på at dere verdsetter kvinner sånn cirka på lik linje med ei gjennomsnitts spyflue) og unger inn i hjemmesnekret sprengstoff for så å sende de med hodet først inn i den ønskede massakrerte forsamlingen. Dermed blir vel spørsmålet er snarere HVA du vil utsette de for, – altså hvor langt du tar sjansen på å gå i så måte!..

 

Atfan Bhatti (t.v) er siktet for medvirkning til masseskytingen som ble utført av bestevennen Zaniar Matapour i juni for to år siden. (foto: Politiet)

 

Så da gjenstår det vel i bunn og grunn bare for meg å uttrykke et håp om at karma står den ikke-sosiopatiske delen av befolkningen bi, og at du derav ikke nødvendigvis måtte brenne i helvete, men kanskje aller helst måtte tilbringe evigheten som fritt vilt for all verdens homofile- slik DU, i din forkvaklede virkelighetsoppfatning, har fått for deg at de er..

 

Med (særdeles) uvennlig hilsen

Gry H. (+ en betydelig andel av den øvrige befolkning. – En befolkning som selvsagt inkluderer de som faktisk vet å gripe den muligheten de har fått ved å være en berikelse for samfunnet, men som må motbevise sin tilhørighet i den religiøse faenskapen de flyktet fra fordi de som liksom skal styre dette landet er så redd for beskyldninger om diskriminering at de istedet diskriminerer de som faktisk har rett på beskyttelse).

3 kommentarer
      1. Ja, formelt sett er jo et norsk pass synonymt med helnorsk. Men realiteten er like forbannet så at et pass gjør en ikke mer til en nordmann enn et skaut rundt hodet gjør en til muslim. Å være norsk ligger i ‘sjelen’, – i verdigrunnlaget, som igjen har sitt fundament i den norske kulturarven, så jeg (i likhet med en uhorvelig stor andel av den øvrige befolkning) kommer aldri til å akseptere folk som Matapour, Bhatti og islamister forøvrig som nordmenn, -selv i begrepets videste betydning.

        1. Kan du huske at jeg spurte deg om du jobber for tyrkerne? Det var en spøk, men bare halvveis, fordi du “fungerer” åpenbart i en fremmed makts tjeneste, jeg vet bare ikke hvilken. Det vet sannsynligvis ikke du selv heller – annet enn at du definitivt ikke er lojal mot Norge – og mer enn det er ikke “den norske sjelen” din verd. Hold deg til jussen. Metafysikk er du dritdårlig på.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg