Karma sure is a bitch, Donald!..

En skjebnens ironi har avstedkommet med fenomenet hvor det ENESTE et menneske ønsker, er det ENESTE vedkommende ikke kan få.. 

-Et fenomen de fleste av oss assosierer med hverdagsobservasjoner av alt fra rikmannsbarn som bortsett fra dette ene kan få alt som pekes på, til hvordan de mest attraktive på ungkar/ungkarskvinne-fronten på uforståelig vis til stadighet klarer å single ut denne ene personen hos hvem de ikke har noen apell i et hav av nesegruse beundrere/beundrerinner, er nå bragt til et helt nytt nivå:.. 

Jeg går ut fra at ingen har unngått å få med seg det som skulle stå frem som den Trump-tabben som i verdenssamfunnets bevissthet skulle linkes til vår egen statsminister Erna Solbergs besøk i Det hvite hus?..  

 

 ‘The Donald’ gikk virkelig ‘all the way’ i denne episoden da han, etter på oppsiktsvekkende oppegående vis ha redegjort for det lange og nære samarbeidet mellom lendene og verdien av dette, klarte å ta opp tråden etter gigant-blemmen noen dager tidligere hvor han karakteriserte Afrikanske, Arabiske & Sør-Amerikanske nasjoner som ‘Shit-hole countries’. 

Etter å ha gjort det klinkende klart hvilke nasjonaliteter hvis folk han ikke ønsket innenfor De forente staters grenser, var nå tiden inne til å bekjentgjøre at det oxo fantes de som var svært ønsket som hans nye landsmenn.. Dette skulle imidlertid vise seg å være begrenset til mennesker tilhørende en eneste nasjonalitet; Den Norske.  

I anledning at nettopp vi nordmenn ble gitt denne ytterst tvilsomme og ikke minst særdeles pinlige æren i en global uttalelse, gleder det meg å kunne gjøre mitt folk oppmerksom på at dette faktisk later til å være satt i scene av selveste Karma;

For i det en trer ut av ‘skammens dal’ og igjen evner å se verden med et objektivt blikk, blir en seg oxo bevisst på det ubestridelige faktum at det norske folk i kraft av nasjonens enorme rikdom og sosiale trygghet er det folket det knapt vil finnes et eneste individ som ved sine fulle fem den godeste Trump er gitt æren av å kunne kalle sin landsmann i løpet av denne idiotens regjeringstid. – Og det, kjære landsmenn.. 

‘That’s how a shit-hole’s being handled in the Viking land’

 

2 kommentarer
  1. Ut i fra det inntrykket jeg fikk etter å ha droppet innom bloggen din, ville nok et gitt greencard til deg like fullt som til meg brått kunne få ham til å gi ‘utvelgelsen’ til svenskene (de etniske, vel og merke) i stedet (ha ha ha)..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg