Ære uten IQ & Samvittighet

Den tyske filosofen Karl Marx uttalte allerede på 1700 tallet at ‘Religion er opium for folket’.

Om menneskets vitenskapelige & teknologiske utvikling legges til grunn, burde den godeste Herr Marx sin tordentale hvor han fyrer løs mot religionenes destruktive effekt på menneskeheten opp gjennom historien vært symbolt med denne typen virkelighetsoppfatnings endelikt. Middelalderens dager var endelig talte, teknologien & vitenskapen eksploderte i ny-oppdagelser så vel som oppfinnelser etter å ha ligget brakk i den flere hundre år lange mørketiden..

Men her er vi, i det herrens år 2018, altså 2-300 år og ditto utvikling på de nevnte områder senere, og fremdeles belemret med dette middelalderske utysket, i all sin elendighet. -Selv i store deler av den opplyste delen av verden!..

Nå er heldigvis Norge & nord-Europa som foregangsland å regne, men dog langt unna den historiske plasseringen i selskap med andre menneskelige jette-blemmer som den flate jordkloden i sentrum av universet..

Dette er imidlertid ikke annet enn en pinlig påminnelse om den menneskelige intelligens’ betydelige begrensninger. Noe helt annet blir det der hvor religionen får fritt leide som maktmiddel, hjernevask, krigshisser og en utviklingens solide bremsekloss. Som om tidligere tiders ugjerninger ved alt fra forfølgelser, steining, nedslakting & heksebrenning ikke var galt nok, inntar følgene av galskapen nye proposjoner i kombinasjon med det 21 århundrets teknologi og samfunnsstruktur.

Dette er muslimenes æra, men jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at deres kristne, og jødiske, for den saks skyld, motstykke ligger og ulmer like under overflaten, og vil fyre opp med tilsvarende destruktivitet så snart en eventuell anledning byr seg.

Hva som imidlertid er spesielt i muslimenes praksis av religiøse grusomheter & generelle ugjerninger, er hvordan den er forbeholdt menn. Med tanke på at den kristne æra i undertrykkelsen & ugjerningenes tegn var omme før slikt som kvinnefrigjøring kom på banen, og derav oxo fant sted i et mannsdomminert samfunn, blir den langt mer sammenlignbar med den muslimske mannsdominansen a-la i dag. På bakgrunn av dette, kommer det tydelig frem hvordan ugjerningene som fant sted langt fra var isolert hos den mannlige delen av befolkningen, slik vi ser hos deres muslimske motstykke. Eksempelvis var det jo gjerne kvinnelige ‘master manipulators’ som sto bak hekse-angivelsene! Vestens kvinner ligger liksom hele veien å lurer i skyggen av den mann som offisielt sto ansvarlig for utførelsen av dette og hint.

Årsaken til disse midtøstens monstres totale mannsdominans i stedet for den vestelige modellen med kvinnelige super-manipulatorer sittende i kulissene å trekke i tråder, tar imidlertid forkvaklet ondskap til et helt nytt nivå. På ett eller annet vis har denne (u)kulturen klart å fremskaffe et nedarvet selvbilde hos sin mannlige befolkning som er fullstendig fucka! I dette ligger oxo dette totalt forskrudde begrepet de har av ære.

For mitt vedkommende syntes det komplett ubegripelig at det å se seg nødt til å ty til tvang, vold, og ikke minst å sørge for at hun aldri vil bli sett av andre enn ham selv + nærmeste familie! I mitt vokabular, faller imidlertid dette inn under betegnelsen patetisk stakkar som faktisk ser seg nødt til å utgjøre en konstant dødstrussel for å beholde ei dame!

Om mulig enda mer forskrudd blir det når de faktisk presterer å idømme voldtatte kvinner dødsstraff ved grov tortur! -For ikke snakke om praksisen med å kaste syre i ansiktet på kvinner left, righ & center for det minste ymt i hva angår hennes liv, -eller rett & slett synder begått i deres vrangforestillinger i mangel på noe annet.

Selv ikke all tenkelig mobilisert godvilje og strukkede tolkninger får denne dagelige terroren mot den kvinnelige delen av befolkningen til å bli noe annet enn det totalt motsatte av ære. Dette er et av de tilfeller hvor jeg påberoper meg, og om så skal være min kultur å ha rett, og derav motparten å ha feil. Ære er og blir noe som kun kan oppnås i form av respekt som en er blitt til del kun i kraft av sin person & det en står for, og/eller en gitt prestasjon.

***

FOTO:  DF Foto.

5 kommentarer
  1. Et opium som gjør mennesket til en slave uten fri vilje og egen tenkning. Men også et opium som kan være til nytte for enkelte til å forbedre seg selv som individ – altså for de mennesker som fra før ikke hadde tanke kontroll over seg selv. Mennesker som ikke tenker, men bare handler – kan ha behov for dette opium. Problemet er bare at avvenning og over gang til individuell fri tanke gang, er ekstremt hardt og vanskelig. Så det beste for de fleste – intet opium – intet problem. NB: politikk er jo samme type opium for enkelte 😀
   Men en ting skal opium’et ha takk for, alle fri dagene det har skapt. Forsatt God Påske

  2. Mr. Black Rubber Duck: Aldri så galt at det ikke er godt for noe, vettu 😉
   (Når en ser sånn på det, tenker jeg at i et flerkulturelt land, som det heter seg nå, burde det vel strengt tatt være religionslikhet m.h.t offentlige helligdager oxo?.. Unngår gjerne jobb av hensyn til markering av eid, ramadan & gud vet hva med fest & hvile jeg (ha ha))

  3. Fri hele året nesten da 🙂
   For da må jeg feire Månens dag: Mandag
   Så har vi krigsguden Ty: Tirsdag
   Ikke glemme høvdingen sjøl Odin: Onsdag
   Så er det høvdingens sønn Thor: Torsdag
   Så har vi fruktbarhets gudinnen Freyja: Fredag
   Så moro klompen Loke: Lørdag
   Så til sist solens dag: Søndag
   Har ikke tid til annet enn å feste og feire Gudene – og da har man jo ikke begynt på de Romerske og Greske gudene engang, på toppen kommer alle Hindi gudene da, Shiva, Gunnes, Laksmi etc. etc. 😀
   Så ja, la oss feire alle guder som er eller har vært 🙂

  4. Mr. Black Rubber Duck: Ja, det må vi da for pokker gjøre! Det er jo ikke noe mindre tåpelig det folk bekjenner seg til nå, – og norrøn-guda er jo tross alt egenprodusert vås, mens både Kristus m/far & Allah er import-sludder.. Da foreslår jeg re-innsettelse av norrøn-gruppen for en felles fanatisk platform! 😀 😀 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg