En Gryende Kritikers Terningkast for Topp 15!

Min vurdering av alt fra filmer til musikk & bøker, er med særs få unntak stikk i strid med kritikernes vurderinger. Det er faktisk så galt at jeg benytter meg av kritikkene for å finne ut hvorvidt det som utgis er noe jeg sannsynligvis vil like ved å gå for slakten! -Og det har [for det jeg kan huske] aldri slått feil! 

Samtidig er det flere av de som irriterer meg grenseløst, som f.eks når middelaldrende menn vurderer en konsert eller utgivelse av Marcus & Martinus ut fra egne musikkpreferanser. Jeg mener.. Når noe skal vurderes som godt eller dårlig, må jo denne for pokker foretas av noen tilhørende [el med kjennskap til] den gruppen utgivelsen er ment for! Det blir som om en skulle satt meg til å vurdere en jazz/blues -utgivelse på egne premisser! -Det ville jo blitt en garantert massakre, da jeg ikke kan fordra nevnte genre, og derav er lysår unna målgruppen for utgivelsen! 

Så sitter jeg her på den siste påskedagen og klikker inn & ut av blogger jeg vurderer som alt fra supre til at de suger, da plutselig slår det meg.. Her finnes jo ingen kritikere, så hvorfor ikke benytte den anledningen du så mange ganger har klødd i fingrene etter ellers?!.. Så jeg tar meg rett & slett friheten til å legge ut en kritikk av bloggene som utgjør dagens topp 15:.. 

 

15.  Lasse & Lises hundehotell: 

Terningkast; 6. 

En nykommer på listen med lærerikt, sjarmerende & underholdende innhold for hundeinteresserte! 

***** 

14. Marthe Borge: 

Terningkast: 2 

Bra kvalitet på bildene, for all del, men innholdet, bestående av trivielle episoder fra bloggerens hverdahsliv, gjør det hele like interessant som å se på maling som tørker. 

***** 

13. Kona til: 

Terningkast: 3

Bra bilder, men oxo her kjedelig innhold – dog hakket bedre enn plassen under. 

*****

12.  Stina: 

Terningkast: 4

Igjen bra bilder, og vesentlig bedre innhold enn de to foregående bloggene. Femmeren glapp imidlertid grunnet innlegg hvor den 20-something bloggeren gjør rede for sine botox-innsprøytninger, og derav promoterer en sprøyte(!) gal trend. 

*****

11. Andrea Sveinsdottir 

 VINNER! 

Terningkast: 6  

En blogg med substans! ‘Aldersløs’, og stadige emner av høy allmenn interesse. Det er ingen som kan måle seg med Andrea når hun er småsint, og fyrer løs på bloggen etter å ha kommet ut for noe som irriterer henne. Språket hennes er nemmelig så kontrollert at hun kan synge ut om hva som helst, uansett hvor lite politisk korrekt det måtte være, uten at de som utgjør hylekorene får gjort annet enn å begi seg inn på en saklig diskusjon. Et perfekt eksempel på en Andrea i storslag, er innlegget hvor hun tar tak i foreldre av ukontrollerte unger på resturant..  Ellers er bildene bra, og ikke minst er hun en blogger som vektlegger kommunikasjon med leserne i kommentarfeltet. Andrea er rett & slett ‘Paradise-bloggeren’ som er ‘anything but’. 

*****

10. Speiltvillingene

Terningkast: 4 

Helt OK blogg innenfor sin genre. 

*****

9.  Krisssy 

Terningkast: 4 

Nok et helt greit produkt av sitt slag. 

*****

8.  Martine Halvorsen

Terningkast: 5 

Dagsaktuelt & interessant innhold av en reflektert dame med meningers mot! Sekseren glipper grunnet litt mye syting om nettroll. Ufine kommentarer om utseendet & kjæresteforhold er noe en faktisk må ta høyde for om en velger denne jobben. -Ingenting kommer ‘gratis’, ei heller en solid forankring blandt de lønnede Side 2 -bloggerne!. 

***** 

7. Sofie Nilsen 

Terningkast: 6 

Evner å lage en personlig blogg med innhold av allmenn interesse. Sofie har livserfaring som overgår alderen (hun er bla.a en av de overlevende fra Utøya), noe som gir henne’.& derav bloggen tyngde & substans. At hun i tillegg vektlegger kommunikasjon med leserne, kvalifiserer henne til toppkarakter.

***** 

6. Pilotfrue 

Terningkast: 4

Atter en blogg med gode bilder og OK innhold innen sin genre. 

*****

5. Sofie-Elise

Terningkast: 4/5 

Terningen havnet på skrå inntil veggen her fordi det er mer substans over innholdet enn en firer, mens jeg heller ikke kan gi henne en femmer grunnet enveiskommunikasjonen [stengt kommentarfelt] + at hun er den største eksponenten av plastiske inngrep, -og det i en alt for ung alder, 

*****

4. Isabel Raad 

Terningkast: 2 

Toeren reddes med et nødskrik av bildene, da innholdet er helt platt, -for ikke snakke om at den ca 25 år gamle annengangs P.H -deltageren er operert og innsprøytet ut av alle proposjoner.  

*****

3. Isabell Eriksen 

Terningkast: 4/5 

Enda en vippe-terning.. Bra bilder & godt innhold for en blogg av sitt slag, men ‘picky’ som jeg er, blir det bitte-litt overfladisk. Men alt som behøves er å vise en litt mer seriøs side som ikke dreier seg om nett-troll nå og da, så blir dette svært bra. Jeg ser heller ingen grunn til å trekke henne for restylanen i leppene, da hun ikke bringer det på banei bloggen. At det syntes, er i mine øyne ikke grunn til trekk, da voksne mennesker tross alt må få gjøre det de vil så lenge de ikke reklamerer for det. 

*****

2 Anne Brith 

Terningkast: 5 

Anne Brith er et kjærkomment og nødvendig brudd på stereotypen av toppliste-bloggerne. Hun viser at hun tør gå egne veier, og leverer en flott blogg innen sin genre. Den barne-eksponeringen som i den siste tiden har gjort henne til gjenstand for sterk kritikk, kunne ikke jeg se. Når barna ble nevnt i innlegg hist & her, var dette, så vidt jeg kan begripe, på en fullstendig fremtids-traumefri måte.  

*****

1. Martine Lunde 

Terningkast: 4/5 

For dagens tredje vippeterning er det de samme faktorene som ligger til grunn for vurderingen som for venninnen Isabelle Eriksen som innehar dagens tredjeplass. De er på ingen måte plagiater av hverandre, men like hva konseptet angår, så i stedet for å gjenta meg selv, henviser jeg rett & slett til hennes vurdering.  

*****

 

FOTO:  DF Foto.

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Mr. Black Rubber Duck: (he he) Du kommer med de jeg følger/favoritter, du. Jeg er jo ingen standard bloggleser, og rimelig ‘picky’ når det kommer til innhold, for å si det sånn.. Det blir jo derfor et begrenset antall jeg følger, men er faktisk i ferd med å grave frem nok til at det kan bli en favoritt liste av det 😛

  2. Jeg har både hakke og spade i boden 😉 til og med et spett – det er jo nesten litt frekt 😀
   Bra å være med på lista, bare den ikke blir spikra – men heller lima 😛
   Fortsatt flott og fin dag ønskes deg, fra både meg, hunden og de løse i hagen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg