Den Kloke Kondom!

Ja, du leste riktig. -Ja, overskriften er i aller høyeste grad relatert til innholdet. 

Klodens menn er nemmelig gitt muligheten til å få sine prestasjoner evaluert av kondomen som benyttes under akten! 

Galskapen, som er gitt oss av det britiske selskapet British condoms, og går under navnet ‘The smart condom’, gir seg så langt i fra med nevnte evaluering av innsatsen i sengehalmen. Her får du nemmelig servert alle tenkelige data relatert til den gitte sex-akten spesielt så vel som statistikker & oversikter over hvordan du presterer generelt. 

Eksempelvis kan nevnes: Hvor lenge holder du ut?, Hvor mange kallorier har du svidd av? -Og hva rytmen angår, kan ‘Kondom Klok’ opplyse om både farten du holder, så vel som antall ‘bangs’, og antall ulike stillinger du har klart å komme opp med i løpet av gitte samleie, i løpet av en uke, måned og år!! Videre gir den deg eksakte mål på utstyret, både hva angår bredde [i diameter] og lengde! – Og som om ikke det var nok, evner den pokker ta å avdekke lumske sykdommer du eventuelt har dratt på deg under den siste gutteturen til Grand canaria oxo!.. 

Selskapet garanterer full anonymitet, og at ingen av de oppkomne data skal kunne komme i gale hender, MEN den enkelte kan imidlertid selv velge å dele dette her med venner & bekjente, -eller med hele verden, for den saks skyld.. 

Dette produktet er så ‘far out’, at enhver oppegående leser vil tvile sterkt på at dette produktet faktisk eksisterer. Dere vil garantert google det, akkurat som meg, så dere kan liksågodt bare  KLIKKE HER så kommer dere direkte til resultatet av mitt søk (he he)

At det beviselig eksisterer er nå en ting. Enda merkeligere er det i mine øyne at folk faktisk kjøper det! Jeg mener.. Hvem faen vil ha dommen for hvor god eller dårlig en er i sengen!? -Eller for å si det som sant er; Hvem faen er villig til å risikere den totale selvtillitskollaps som er dømt å følge en eventuell ‘slakt’ fra denne ‘anmelderen’ at sex aldri kan bli det samme igjen!?.. Tidligere tiders marerittscenarie med ei dame som dømmer dine prestasjoner nord & ned til venninneflokken og ens bekjentskapskrets i videste forstand er jo INGENTING i forhold til en kritiker-slakt fra en komputerhjerne! Ei dames slakt, er jo tross alt bare en subjektiv vurdering fra ei ‘pissmagge’. Dette her er en teknologisk, fullstendig objektiv, og ikke minst hinsides detaljorientert vurdering foretatt av nyeste datateknologi! Greit nok at denne dommen ikke er gitt å bli spredd ut til allmennheten, men det må jo være en rimelig mager trøst når DU vet det! -Og med denne nedbrytende kunnskapen i bagasjen, vil det brått ikke være noe botemiddel tiden har å benytte for å lege dine sår etter at hun som ellers ville ha blitt ‘piss-magga’ har gjort din elendige udugelighet til kjenne for alle og enhver! 

Sist men så absolutt ikke minst, vil det å komme trekkende med topp-evalueringer iallefall IKKE falle heldig ut for fremtidige ‘friere’ for mitt vedkommende, da det å påvise narsissisme neppe kan gjøres på en mer treffsikker måte. -Aldri så galt at det ikke er godt for noe, med andre ord.. 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg