Abortloven fra Helvete..

Onsdag kveld sørget senatet i Alabama for hva jeg uten å nøle vil karakterisere som en katastrofe for menneskeheten gjennom godkjenningen av et totalforbud mot abort.. 

 

df-foto  

 

‘And the la-and of the free..’ Vel.. Dersom det går som forventet, og de øvrige sørstatene følger etter, innebærer dette at jeg ikke lenger kan se hvordan USA kan kategoriseres som en fri og opplyst nasjon. Dessuten er dette vesentlig større enn de stater som utgjør det såkaldte bibelbelte i USA, da det innebærer at selveste symbolet for den vestlige, frie verden slik vi kjenner den, tillater at en andel av sine borgere underlegges en lovbestemmelse som hører hjemme i et IS kontrollert område. Denne lovverifiseringen er langt større enn delstaten Alabama. I mine øyne er den intet mindre enn en katastrofe for alskens demokratiske prinsipper, og derav menneskeheten generelt og kvinner spesielt..

Og når vi i denne forbindelse snakker om forbud, så snakker vi forbud med stor ‘F’, for å si det slik. Svangerskapsavbrudd skal nemmelig likestilles med overlagt drap, med en ditto strafferamme på opp til 99 års fengsel! Videre opplyses det at her behandles absolutt alle graviditeter over en kam; Tenåringsgraviditet, voldtekt, incest.. -You name it! Det eneste unntaket som tillates i så måte, er dersom det står om livet til moren. Det hele gir meg faktisk assosiasjoner til middelalderen og inkvisasjonen, da vi atter igjen opplever en legalisering av grusomhet med utspring i kristendommen..

Denne sammenligningen kan sikkeret fremstå som noe drøy, for det å brenne folk levende tilsier jo en brutalitet som overgår det meste av menneskelig grusomhet. Men samtidig tilsier dette abortforbudet at et tilsvarende horribelt kvinnesyn ligger til grunn. -Et kvinnesyn som fremdeles råder i den typen nasjoner vi overhodet ikke ønsker å sammenligne oss med.

Men som en mikroskopisk fotnote i dette sorgens kapittel, skal de i det minste ha for at de for en gangs skyld ikke er selvmotsigende. Loven er helt konsekvent når det kommer til grunnprinsippet om at et liv starter ved unnfangelsen, uansett pokker hvordan, og under hvilke omstendigheter denne unfangelsen har funnet sted. For det er jo unektlig et paradox å gjøre unntak for slikt som f.eks voldtektstilfeller når et foreslått abortforbud argumenteres på grunnlag av dette prinsippet, for enten så er har en jo et menneskeliv med ditto rettigheter fra unnfangelsen har funnet sted, ellers så har en det ikke. For det er i det minste en ting som er klinkende klart her, og det er at dette fostret, embryoen, ungen, eller hvordan man enn definerer det, ikke kan noe som helst for hvordan det er unfanget!

Når det er sagt, er det desverre et rettferdighetsprinsipp fra helvete vi har med å gjøre her, da et abortforbud er og blir fullstendig forkastlig. – Uansett hvordan, eller under hvilke omstendigheter befruktningen har funnet sted. – Så måtte Alabamas senatorer brenne i helvete, sammen med de som eventuelt måtte følge etter med å vedta denne forbrytelsen mot menneskeheten generelt og den frie verden spesielt! – Og måtte den gud som ikke eksisterer hjelpe oss å få stanset denne galskapen via vårt siste reelle håp; The constitution (den amerikanske grunnloven)..

 

6 kommentarer
   1. Definitivt!
    – Men når det er sagt, mener jeg alikevel en betydelig del av ansvaret ligger hos kvinnene ved at de faktisk utgjør 50% av de stemmeberettigede.. Selvbestemt abort er blandt de rettighetene som fulgte innføringen av stemmerett for kvinner. Når de ved siste valg i vesentlig grad uteble fra stemmelokalene, og det blandt de som faktisk avga stemme hersket en åpenbar mangel på innsikt h.h.t konsekvensene av den politikken de stemte inn, viser det seg desverre at veien tilbake er skremmende kort..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg