ÅRETS ÆRESGRYXEN 2022!!

GRYXEN-AWARDS er helt enkelt et ‘fuck-you’ til Vixen, som var ment å være en bloggerpris, men som istedet er blitt ‘anything but’. Grunntanken var at om de så er større (per d.d), så bør det i det minste la seg gjøre å få prisene finere enn dette som fremstår som innrammede blyanttegninger av en 6 klassing.. – Så her er vi altså; GRYXEN-AWARDS, sesong to! Dersom du skulle ønske å få vite mer om bakgrunnen for GRYXEN-AWARDS, så kan du bla.a finne mer historikk ved å klikke her.
Utdelingen foregår ved at det utropes en vinner hver dag fra 1 t.o.m 24 desember.

 

 

årets

ÆRESGRYXEN! 

23 desemberdager, 23 utdelte priser, hvorav alt har ledet frem i mot denne 24- og siste utnevnelsen som det ultimate klimaks for GRXEN-AWARDS 2022. I fjor var det Roger E. Pettersen aka Bunny som ble den aller første som ble denne ypperste av hedersbetegnelser til del, mens jeg i år, både på vegne av meg selv som juryleder så vel som blogger, og på vegne av samtlige medbloggere- og lesere har den uforbeholdne glede og ære å presentere årets ÆRESGRYXEN 2022:..

 

🥀

VIVIAN BROSVIK med bloggen MAMMA PÅ HJUL!

🥀

 

Klikk her for gårsdagens utmerkelse! 

 

Juryens begrunnelse:   

Det råder faktisk en såpass ærefrykt rundt denne prisen at jurylederen ikke har vært alene om å sitte på hvem som blir denne hedersbetegnelsen til del. For her ble det nemlig lagt inn føringer til (for anledningen) jurymedlem 2, hvis identitet med kaninreferanser neppe vil avstedkomme som noen overraskelse, da denne utnevnelsen åpenbart er et for stort ansvar å kunne bæres av et menneske alene.

Men når det er sagt, har vi like fullt fått holde frem i hele denne gryXen -perioden uten at administrasjonen har mottatt en eneste henvendelse med en uttrykt uro om at Vivian er utelatt fra årets utnevnelser etterhvert som utdelingen har kommet stadig nærmere veis ende, så peker jo det i seg selv tydelig i retning av at dette i realiteten var for allmennviten å regne i det annonseringen fant sted. Og denne hypotesen må derav kunne sies å være så godt som bevist i det vi kan legge til at den oppfordring til publikumsnomminasjoner som ble utlyst ved halvgått løp ei heller avstedkom uten at vår alles kjære Mamma på hjul ble nevnt med et eneste ord. For like sikkert som at julaften skulle falle på den 24 desember også i år, er det at GRYXEN -juryen aldri i verden ville kommet unna med en antatt mulig utelatelse av denne dama..

For Vivian Brosvik er- og blir blant det aller tapreste, tøffeste, innsiktsfulle og generelt ypperste menneskeheten har å by på, hvis utgivelse leder an som den hvis budskap er det viktigste av det som formidles på hele denne plattformen.

Vivian er nemlig rammet av hva som må være det verste av sykdomshevete som ramme kan; Nemlig ALS, hvis diagnose hun nå har levd med i over 7 år til ende. – Syv år med en sykdom som pr. d.d kun har et mulig utfall, hvis gjennomsnittlig forløper seg på 3 år fra diagnose mottas..

Til tross for de begrensninger som følger denne sykdomstilstanden, så er Vivian Brosvik Intet mindre enn den største ressurs og bidragsyter til denne verden av de som er gryXen-juryen bekjent, både i forhold til rollen som datter, kone & mor til sine nærmeste-, som medmenneske, venn og kollega for oss som har fått privilegiet å lære henne å kjenne, og som bidragsyter i hht opplysning- så vel som bekjempelse av denne grusomme sykdommen. Bla.a arrangerte hun i høst for annen gang en braksuksess av et fakkeltog i hjembyen Bergen, som mildt sagt inntok enorme proposjoner. Her begrenset det seg nemlig ikke ‘bare’ til Bergenstraktene! For her valfartet det nemlig folk fra fjern og nær for å delta, og selv kan jeg si at det ikke selv å få anledning til å delta på denne kjempeeventen er antagelig den aller største av skuffelser året 2022 har bydd på..

Å beskrive Vivian Brosvik lar seg simpelthen ikke gjøre med ord, da denne dama må oppleves. Men avslutningsvis må jeg bare ta med at ut i fra hva meg bekjent, har hun imidlertid tatt feil én gang; I det hun benekter muligheten for at hun faktisk kan være enda galere enn meg.. Her kan jeg imidlertid bare si at det å krysse av for ‘fengsel’ isteden for betaling av fartsbot med det massivt glis om munnen i hennes tilstand brått får selv meg til å fremstå som den reneste prototypen på A4 til sammenligning! Så med dette gjenstår det bare for meg på vegne av gryXen-awards 2022 å takke så mye for den fantastiske responsen utmerkelsene er blitt til del i det jeg runder av med den aller største av all tenkelig ærbødighet og hyllest til Her Rolling Highness QUEEN VIVIAN l of the Human Race.

8 kommentarer
  1. Den beste og hederligste prisen kunne ikke gå til noen andre.🥰🤩
   Store gratulasjoner til henne!🎂🌹🎁🎄

  2. Tusen takk til juryen for denne fantastiske hedersprisen, for en fantastisk julegave 😍Hver dag har jeg vært innom bloggen for å se hvem som har vunnet, og denne julekalenderen har virkelig fått frem mangfoldet innenfor bloggverdenen. Jeg er rørt til tårer her jeg sitter, tusen takk til dere alle og god jul 💜

   1. Det var en sann glede, da det var en selvfølge at denne skulle gå til deg fra det ble klart at det skulle bli en ny Gryxen-runde. 🥰
    Ønsker deg og dine en superb jul ✨️☃️🎄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg