I morgen åpner GRYXEN-utdelingen 2022!!

i morgen er det premiære 

for

GRYXEN -UTDELINGEN 2022!! 

 

GRYXEN-awards 2022?? 

 

Nå er det jo blitt innlemmet en del nye bloggere til portalen i løpet av det året som er gått siden GRYXEN -awards hadde sin debutsesong, hvorpå jeg vil tro brorparten ikke har den ringeste anelse av hva i heiteste dette er for noe viss-vass..

Kort fortalt, så er GRYXEN -utdelingen utkommet fra fjorårets ‘fall-out’ hva den prisen som i utgangspunktet var dedikert til bloggen som mediekonsept; Altså Vixen. For ikke bare har de brutt fullstendig med dette konseptet, men det som virkelig fikk begeret til å renne over for mitt vedkommende, var at de i fjor på toppen av alt det andre som irriterte meg ved dette konseptet, også skulle vise seg å kaste alt av etiske prinsipper..

Etter å ha gitt de det glatte lag i et iltert innlegg, tenkte jeg så å avslutte med å lette bittelittegrann på stemningen ved å signe ut med å si at ‘GRYXEN -juryen takker for seg for denne gang’, hvorpå dette begrepet så skulle vise seg å få bein å gå på.

– Og VIPS! Så hadde jeg altså skapt en egen, alternativ bloggerpris jeg håper vil bli like godt mottatt ‘2nd time around’.

 

 

 

 

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg