Årets beste!

Tenkte nyttårsaften var et passende tidspunkt å kjøre en aldri så liten kavalkade over årets beste bilder! – Og vi begynner utendørs:

 

 

2021 har, om ikke annet, i allefall vært et formidabelt bloggår for min del! Det føles uendelig lenge siden, men det er faktisk ikke mer enn et år siden hele bloggingen holdt på å renne ut i sanden fordi jeg var demotivert etter nærmere tre år med minimalt av fremgang. Om noen hadde fortalt meg nyttårsaften 2020 at jeg skulle ha stabilisert meg blant de topp 20 i løpet av sommerferien, ville jeg rett og slett ringt ‘gule-bilen’ i hellig overbevisning om at vedkommende måtte være sprøyte gal..

2021 har også vært året da fotokunst ble en del av bloggingen for min del (hvorav siste serie utkom for bare noen dager siden i innlegget Jeg har sett lyset!) I så henseende, formelig krye det jo av forbilder her på plattformen, men min ‘muse’, er unektelig Margrethe (Ut i friluft) i det jeg deler hennes sans for å vise de i utgangspunktet små og ubetydelige ting fra en annen vinkel enn de vanligvis fremstår..

 

17 kommentarer

Siste innlegg