‘Bitch-slap’ a-la meg!!

Som jeg antar en del av dere har fått med dere, hender det jeg tar turen innom dette galehuset av et nettsamfunn ved navn Kvinneguiden i den hensikt å finne frem til de tre aller mest absurde trådene for så å legge de frem her på bloggen. Det er nå en god stund siden siste kåring, så selv om det ble for sent for et slikt innlegg i dag, tenkte jeg å bare svippe innom for å se om jeg slumpet over noen ‘gromsaker’ for eventuelt å gjøre det respektive innlegget i morgen. Men så skjer det at jeg bommer på den linken jeg mente å klikke, slik at jeg i stedet ender opp i ‘trash-tråden’ dedikert Caroline B. Eriksen (altså Fotballfruen). Jeg driter jo langflatt i CBE’s gjøren og laden, i det hun og jeg ikke akkurat kan sies å ha noe særlig med felles interesser, for å si det sånn, så jeg drar derfor markøren oppover siden med kurs for retur-tasten. Men i det jeg følger denne markøren med blikket, så fester det seg i det som fører til en gjentagelse av den sprekken med påfølgende ‘bitch-slap’ som er beskrevet i DETTE innlegget..

 

 

Altså.. Sitatet er av posten som begynte body-shamingen. Den dere ser her, er altså bare den første i rekken av x-antall med tilsvarende sjokkerende uakseptabel dritt. – Og dernest, så følger altså utkommet av at jeg nå atter en gang har latt meg rive med og tatt del i en tråd av typen jeg har ansett for å være så alt for langt under min verdighet til å verdige de så mye som et blikk, -og langt mindre et tilsvar!.. Men for all del.. Jeg angrer så visst ikke på uttalelsen, det er bare at det jo er fullstendig fåfengt å skulle nå frem til folk hvis IQ later til å tilsvare det en kan forvente av en gjennomsnitts glassmanet..

Men ‘non the less’.. Her er mitt bidrag til diskusjonen vedrørende hvorvidt CBE er heslig å se på:..

4 hours ago, Minnie Mus said:
Det er uansett ikke noe pent når knoklene stikker opp og ut overalt, og langt mindre noe å “påvirke” andre med. CBE er en farlig påvirker 🙁 Håper virkelig unge og sårbare jenter styrer langt unna og at de forhåpentligvis ikke vet hvem denne dama er.

Uansett så er CBE iallfall lysår unna å være så forbannet giftig, og ikke minst nedrig som den body-shamingen som gjøres her!! Fullstendig usmakelig, og jeg mister absolutt all tenkelig respekt for de som ikke har annet å booste selvfølelsen sin med enn patetiske forsøk på å plassere et menneske som vitterlig har et oppsiktsvekkende vakkert utseende i den motsatte enden av skalaen..

News-flash; CBE forblir faktisk like forbannet vakker utseendemessig uansett hvor iherdig du og dine likemenn forsøker å overbevise deg selv og andre om det motsatte!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg