COVID-19 vs. virkelig dødlige pandemier!

Coronapandemien, med alt hva denne innebærer av hysteri, hamstring, stillstand, og isolasjonens gryende galskap, har regelrett kuppet det inneværende år (frem til nå). Nyhetsformidlerne har fremstilt COVID-19 som den reneste utryddelsespesten fra dag én. Men i realiteten, er den pågående 2020 -pandemien som en vits å regne i forhold til de virkelig store ‘gutta’ i pandemiklassen..

 

 

Svartedauen: Hva som refereres til som Svartedauden, er intet ringere enn det første utbruddet av en pestpandemi som raste over Europa og Asia fra midten av 1300 tallet, og som ikke så sin ende før i 1722! Dette første utbruddet, – Svartedauden, så dagens lys i 1346, mens den etter alt å dømme ikke inntok våre nordre gemakker før i 1349.

Det er umulig å fastslå noe eksakt tall i hht dødsfall som følge av denne pesten, men ut i fra andelen forlatte gårdsbruk og derav færre virksomheter som var i drift i perioden før pesten kontra antallet da det hele endelig var over, regner man med at ca 60% av befolkningen gikk tapt. Dette syntes også å være i tråd med at det i 1665 ble fastslått at pestpandemien hadde endt opp med å ta livet av 1/3 av Londons innbyggere. Da snakker vi virkelig dødelighet her!

 

Spanskesyken:  Den pandemien som det faller seg mest naturlig å sette opp i mot Coronaviruset, er definitivt den såkaldte Spanskesyken som herjet over store deler av moderplaneten mellom 1918 og 1920. Her snakker vi nemmelig om en virkelig ondsinnet influensapandemi! Spanskesyken klarte faktisk i løpet av denne skarve toårsperioden å ta livet av et sted mellom 50 og 100 millioner mennesker, hvilket vil si at den kostet flere liv enn hva tilfellet var for 1 og 2 verdenskrig tilsammen! – Og for amerikanernes del, overgikk antallet døde som følge av Spanskesyken faktisk antallet liv som gikk tapt i WW1 & WW2, i tillegg til de som gikk tapt i Vietnam, Korea, Irak & Afghanistan!! [De eksakte tall i så måte er pålydende 675 000 vs. 636 977]. Her snakker vi virkelig om en reell grunn til fryktsomhet, det er iallefall sikkert!..

 

Kopper:  Man kommer bare ikke utenom å innkludere kopper i den her sammenhengen. – En sykdom som er anslått å ha kostet 30% av befolkningen livet ved utbrudd, hvilket i rene tall vil si at hele 300 millioner [300 000 000] er antatt døde som følge av kopper i løpet av det 20 århundret!

For mitt vedkommende, er dette faktisk den sykdommen av sitt slag jeg faktisk frykter, -til tross for at den forlengst er klassifisert som utryddet, med det aller siste tilfellet registrert til 1978. Årsaken til dette, er at ikke bare finnes det flere labratorier hvor det oppbevares ‘samples’ av utysket, men disse labratoriene befinner seg stort sett i nasjoner hvor de virkelig ikke burde befunnet seg, for å si det sånn! En skrekkens seanse på Nat.Geo, gjorde meg nemmelig oppmerksom på at nå som folk ikke lenger vaksineres, vil et dropp av dette viruset fra ustabile nasjoner som f.eks Irak høyst sannsynlig medføre et helvete som ikke står mye tilbake for de tidligere tiders utbrudd..

Skal en benytte sykdomsspredning i en kjemisk krigføring, er nemmelig kopper en sikker vinner, for i tillegg til dråpesmitten som seg hør og bør for pandemier, har en flak fra eksemen!.. På bakgrunn av dette, er jeg absurd lettet og takknemmelig for at foreldrene mine gikk for ‘better safe than sorry’, og sørget for at jeg fikk denne vaksinen.. Denne spedbarnsvaksinen innebærer ikke immunitet mot sykdommen som voksen, men den vil svekke den såpass at en ellers normalt frisk person greit skal kunne komme seg helskinnet fra det. Men ikke desto mindre, vil koppesmitte i gale hender innebære en katastrofe av enorme proposjoner grunnet det store antallet som ikke har noe vern mot sykdommen..

 

COVID-19:  Selv under dagens forhold, hvor verden har blitt så mye mindre og folketallet så mye høyere enn hva som var tilfellet for bare et århundre tilbake, er antallet dødsofre på verdensbasis pr i dag et sted mellom 5 og 600 000, hvorav en stor del av disse er lokalisert til den tredje verden. I Norge, er antallet omkomne som følge av coronaviruset pr. d.d skarve 254 personer, hvilke på toppen av alt har en gjennomsnittsalder på 87 år!

I tråd med den nevnte dommedagsfremstillingen av utbruddet, er det imidlertid de særs få tilfellene hvor sykdommen, grunnet bakenforliggende sykdommer, har inntatt en viss alvorlighetsgrad som blir blåst opp med krigstyper i nyhetskanalene. Følgen blir, som seg hør og bør, at virusets dødlighet og alvorlighetsgrad blåses ut av alskens proposjoner, og folk blir forledet til å tro det forløper seg en langt større risiko ved denne smitten enn hva det i realiteten er.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg