COVID-Evangeliet!

Om en tar utgangspunkt i det verdensbildet som presenteres i religionene, er det Gud som sitter med den fulle og hele kontrollen over verden. Om dette skulle medføre riktighet, tilsier logikken i sin klareste form at Vårherre anno 2021  opererer under tilnavnet COVID.. Dette sannheten burde jo ha åpenbart seg for alle og enhver, da det denne gang ikke levnes noen tvil om hvor makten og (van)æren er plassert!.. Dette har også vært bragt på bane i et tidligere innlegg, i det jeg påtok meg oppgaven med å oppdatere herrens egen bønn, Fader COVID nedfelt i bloggs form. Denne gang, er det imidlertid hans historie som ønskes formidlet i denne rykende ferske oppdatering av COVID-Evangeliet.. 

 

 

Det skjedde i de dager at det ble utsendt en pressemelding fra Kina, at verden sto ovenfor et mannefall. Dette var den første utbrutte pandemi siden Haakon VII var konge av Norge.

Og alle løp hjem og låste seg inne, hver til sitt hus, mens munnbind stengte luftveiene når de var ute.

Også Gry ble værende i sin bolig, og først i julen fikk hun dratt fra stasjonen med Oslo-toget, og fra Ski til Fredrikstad til Karins leilighet i bydelen som heter Rolvsøy fordi hun var av Karins kjøtt og blod, for å feire julen med sin mor, svigerinne og bror som om de enda var barn. Mens viruset var det som skjedde siden sist de var der, og disse tider var slett ikke dette året som før, med distansekrav og smittevern for de risikogruppeplasserte.

Viruset hun hadde ingemn grunn å frykte, svøpte nå også henne inn, ikke med feber og hoste, med som en sort skygge som formørker ens menneskesinn, for det mangler ikke rom for issues under en pandemi..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg