DAGENS BLOGG! [hjernevasket]

Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut den respektive papirkulen i dag, er…. 

44

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

HJERNEVASKET!

 

Hjernevasket er en blogg jeg stiftet bekjentskap med allerede da den lå på MiniBlogg i påvente av å kvalifisere seg inn på hovedplattformen, blogg.no, for så å stifte bekjentskap med bloggeren selv, hvis navn lyder Nina, også.

Videre, er Hjernevasket en blogg med fokus på mental helse, hvilket innebærer at vi igjen har med en svært viktig og informativ utgivelse å gjøre. Ninas liv har såvisst ikke vært noen ‘walk in the park’, for å si det slik, da traumatiske barndomsopplevelser har gjort sitt til at hun sliter med angst den dag i dag. Hun forteller sin historie på bloggen sin, og bidrar dermed til den åpenhet og fokus på mental helse som syntes å være helt essensiell for den enkelte som sliter med noe innenfor dette spekteret. – Og hun skriver dessuten meget godt, hvilket syn åpenbart deles av cruet på blogg.no, da det kun tok noen måneder sim miniblogger før hun ble hentet inn til hovedplattformen.

I tillegg har Nina selv gjort en storslått innsats for å komme seg opp og frem i denne bloggverden gjennom å være aktiv i kommentarfeltene hos sine medbloggere, i tillegg til god markedsføring via Facebook. Når du da i tillegg har noe vettig å fare med, samtidig som du startet opp på et ganske ideelt tidspunkt, ja, så går det deg vel.

Hjernevasket representerer denne tilnærmede revolusjonen som nå er i ferd med å skje hva blogg-konseptet angår. For nå ser man med all tydelighet at ‘rosa-bloggerne’ er passé, mens foto- og temabloggene fosser frem i deres sted. Om noe kan refereres til som ‘den nye vinen’ hva blogg angår, er Nina og Hjernevasket for en yppersterepresentant for denne å være, for dette er i aller høyeste grad en velskrevet, innholdsrik, og ikke minst meningsfull utgivelse som alle vil ha utbytte av å lese. Hun er åpen om alt, uten at det noen gang bikker over til det sytete og/eller deprimerende. Dessuten sørger hun for at det heller ikke blir ensformig i det hun også kommer med regelmessige innlegg om andre ting, som f.eks matoppskrifter og tur/naturopplevelser.

Når vi først er inne på dette med oppskrifter, må vel disse sies å være et kapittel for seg, i det man blant disse finner alt fra konglemarmelade til kandisert vårsopp! I tillegg finner man innlegg som viser at dama både er morsom og kreativ.

Kort oppsummert, er Hjernevasket et solid stykke håndtverk med fokus på mental helse som jeg på det varmeste kan anbefale til alle og enhver.

8 kommentarer

Siste innlegg