DAGENS BLOGG! [lena lykke]

Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut den respektive papirkulen i dag, er… 

58

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

LENA LYKKE!

 

Nå ble det dessverre ikke tid til noe blogging i går, men med dagens kursing unnagjort, fortsetter vi der vi slapp med friskt mot..

– Og Dagens blogg -trekningen har igjen ført meg til kjente trakter, for denne gang er det nemlig ‘Lena Lykke’ som skal gjøres stas på!

Lena Lykke er en av de bloggene jeg har fulgt aller lengst. – Her går vi faktisk helt tilbake til ‘gamle’ blogg.no, hvilket vil si at jeg har fulgt henne fra ‘Lena Lykke’, via ‘Tastaturheksa’ i det hun baserte en betydelig del av bloggingen på singeltilværelsens mange håpløse Tinder-dater, og tilbake til ‘Lena Lykke’ igjen etter at hun faktisk lyktes i å finne lykken på denne dating-appen. Lena er nemlig ikke den som gir opp ved minste motstands vei! Hun gir nemlig ikke engang opp der det for de fleste av oss ville syntes håpløst, for dette her er unektelig den mest optimistiske dama jeg vet om!

Hva innholdet i denne bloggen angår, lar det seg rett og slett ikke gjøre å finne noen ‘rød tråd’, for her er det nemlig variasjon for alle penga; Her finnes alt fra motereportasjer/dagens antrekk og hudpleie/skjønnhetstips til de sterkeste meningsytringer i skjønn forening! Denne utgivelsen har vitterlig noe for enhver smak! Videre, er Lena, i likhet med Andrea Sveinsdotter (hvis dagens blogg -omtale kan leses her) kjent for sine lyse og vakre bilder, hvilke virkelig kommer til sin rett i mote-innleggene.

For meg personlig, er det imidlertid som meningsytrer jeg liker Lena Lykke aller best. Sitt russiske opphav til tross, skriver nemlig denne dama bedre enn nordmenn flest, og det hun har å komme med, er bestandig interessant. – Ikke sånn å forstå at man behøver være enig med henne i ett og alt, -det er heller ikke jeg. Men når en har å gjøre med de som virkelig har tatt seg bryet med å veie de ulike momentene i en sak opp i mot hverandre, for så å gjøre seg opp en mening ut i fra det, så vil de uansett gi en et bredere perspektiv på det som tas opp. Dessuten er hun blant de som vet å sette pris på innspill fra leserne sine i kommentarfeltet, hvilket jeg som kjent er en svoren tilhenger av.

Vi kan dermed konkludere med at ‘Lena Lykke’ er en særs veldrevet utgivelse som er blant de få som like fullt kan anbefales alle, uavhengig av både kjønn, alder, kulturell bakgrunn, og det som ellers måtte være. ‘Lena Lykke’ er rett og slett en himla god blogg!

6 kommentarer

Siste innlegg