Galehus!!

‘Casa Henriksen’ er herved erklært det komplette galehus! 

– Og med tanke på at Leah kun har 3½ mnd. fartstid på planeten, hvorav snaue to uker av disse under ‘the furry five’s innflydelse, måtte herren bevare konge & fedreland i det konseptet ragnarokk etter alt å dømme står på trappene til å tas til et helt nytt nivå.. 

 

Bare det å gå tur med en rekke katter diltende etter som en flokk med andunger går jo ikke akkurat upåaktet hen i nabolaget. Når en så kan legge til at de respektive katter ikke er vel bevart, hvilket er innkludert en lederkann som av en eller annen grunn har inntatt løvehannens måte å lede sin flokk, og mikser dette med en hundevalp innehavende en hunds hang til å gjøre sin skjerv i hht å holde flokken samlet, så tilsier jo dette kaos allerede her..

Her sees en Ruskegutt som er akkurat like oppgitt som han ser ut.  At en liten jypling som i hans øyne er åpenbart uskikket til å kunne overleve så mye som fem minutter uten tilsyn og beskyttelse skal komme så mye som i nærheten av lederposisjonen i følget, er fullstendig uaktuelt. Det har m.a.o blitt utdelt noen potespark underveis på disse turene, da dette vitterlig er en pus som er sitt ansvar bevisst, og styrer sin flokk med jernpote.

Tufsa lar seg vekselsvis sjokkere..

..- og lettere irritere av den logrende villstyringens krumspring.

 • Og enda er ikke Knert innlemmet i regnestykket, da han holdes inne grunnet en liten skade han pådro seg etter å ha vært på en flere dagers rundtur.. Hvilket kaos som vil utspille seg når han joiner sin nye bjeffende BFF på pøbelgaleien, kan jeg ikke engang begynne å forestille meg..

..Men de vil iallefall garantert bli å få ertet på seg den her frøkna!

Et annet kaosområde, er dette med foring..

For av ubegripelige grunner, har det seg nemlig slik at fem katter styrter til hundematen, mens den ene som faktisk ER hund, på tilsvarende vis kaster seg over kattematen. Det er m.a.o et rent helvete å få rett mat konsumert av rett art.  I den anledning, lurer jeg jo på hva pokker disse dyrematprodusentene driver med, når de åpenbart klarer å få feilslått smakstilpasningen så fundamentalt i hht det som angivelig skal være hhv hunde- og kattemat!..

11 kommentarer
   1. *hehe* Jeg har faktisk sporadiske anfall av blodangst for at det brått skal dukke opp en fyr ikledd busserull og ubegripelig dialekt i følge med et kamerateam fra Norge rundt her..

  1. For noen fine dyr du har…
   Ikke så veldig farlig om dem spiser feil mat, men har hørt at det er mer fett stoffer i kattemat så hunden kan bli veldig lett overvektig av det.

   1. Å, hun har blitt satt på plass for sine overtramp fra dag én! 😀
    Dolly, som er den ubestridte kjeftesmella i flokken, freser på inn- og utpust når hennes sort-hvite nemisis ved navn Knert og hans nye BFF og ‘partner in crime’ har sine villmannsanfall. Rusken og Tufsa har inntatt foreldre/oppdragerrollen, mens Pepsi stiller seg mer undrende til hva hun tydelig mener er et regelrett absurd adferdsmønster. Hva Knert angår, er det faktisk helt hinsides hvordan han har bondet med den lille turboen, og tatt henne under sine vinger. Han tolererer glatt alt fra haleangrep til ørenapping og regelrett drukning med en engels tolmodighet <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg