GRYXEN-AWARDS 2021

Med utnevnelsen av Årets ærespris på selveste julaften, er GRYXEN-AWARDS 2021 passė. I den anledning, tenkte jeg det kunne være morsomt å runde av det hele med et tilbakeblikk, ispedd noen fun-facts! 

 

 

→ GRYXEN-begrepet ble introdusert for verden etter å ha uttrykt min frustrasjon over at bloggerne ble fullstendig forbigått under årets Vixen.

→ Følgelig var 3 prisvinnere utnevnt på forhånd (altså før GRYXEN-dagene startet den 1 desember); Årets businessÅrets innsikt Årets sterke mening. Men kun årets business ble samme pris til del i GRYXEN som den de rettmessig skulle hatt i Vixen.

→ All grafikken er egenkomponert fra scratch untatt skriften. Men selv hva denne angår er det blitt gjort visse modifikasjoner for at det ikke skal finnes dets like.

→ Årsaken til det omfattende arbeidet som er lagt ned i selve prisene, ligger også i det nevnte agget mot Vixen. Siden deres priser av året besto av hva som GRYXEN-juryen *hehe* assosierer med barnetegninger, var dette dermed det område man visste de kunne gruses..

→ Ordlyden i awardsen ble utformet på engelsk av ren automatikk. Jeg ble faktisk dette bevisst først da det plutselig gikk opp for meg under utformingen av Lene sin, som faktisk er engelsk hele veien..

→ GRYXEN-AWARDS er blitt hinsides større enn jeg i det hele tatt hadde kunnet se for meg i min villeste fantasi på forhånd. Å se prisen i fysisk format, isatt glass og ramme for faktisk å få en plass på veggen hos folk, skal jeg ærlig innrømme var stort..

→  Etter alt å dømme, vil GRYXEN-AWARDS bli en årlig event, som seg hør og bør for en pris med respekt for seg selv.

 

10 kommentarer
    1. Hurra! Hadde håpet at dette ville bli en årlig begivenhet, og der fikk jeg ønsket mitt oppfylt! 😀 Herlig at så mange har mottat Gryxen Award og dette også inkludert gode beskrivelser fra juryen av kategoriene!

    2. Du har lagt ned mye arbeid i dette og du har vært skikkelig dyktig. Jeg er imponert og gleder meg allerede til neste års awards. Jeg klapper for deg, dette har du nailet som den proffen du er ❤❤❤

    3. Litt av en jobb du har hatt. Vi som har lest innleggene og også fått awards er glad for at du tok på deg jobben.
      At du tenker på å dele ut neste år også er jo helt fantastisk.
      Vi bloggere får skjerpe oss og levere gode blogginnlegg året igjennom.
      Og igjen tusen takk for årets award.

      1. Det har vært en utrolig morsom greie å gjøre, og ikke minst fin måte å få ut det agg en måtte ha til ubrukelige prisutdelere som ikke vet å dele ut priser til de som fortjener det mest 😜

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg