Hva er det som skjer nå, egentlig?..

Det er ikke mer enn noen få uker siden jeg hadde et innlegg om at blogg-Norge er i endring. Grunnen til at jeg er inne på samme tema allerede nå, er at ting later til å ta fullstendig av her!..

 

 

I løpet av måneder, har blogg-Norge gått fra å være dominert av ’20-something’ rosabloggere til snart å være fullstendig overtatt av samfunns- og temabloggere! La meg for all del få presisere at jeg på ingen måte er misfornøyd med denne eksploderende økningen i variasjon hva denne genren angår, for det er både en berikelse for blogg-konseptet som sådan, og en masse mer som interesserer meg!

Min reaksjon, skyldes det besynderlige i at alle disse rosabloggerne gir opp sin årelange gesjeft mer eller mindre på likt! Jeg har jo forstått at de har vanskeligere å få spons for tiden, og siden virksomhetene deres har vært linket til SoMe, og da spesielt Instagram, skal det være mer å hente der. Men alikevel.. En god chunk av insta-følgerne deres, har jo unektelig kommet deres vei grunnet bloggen! Så selv om de virksomhetene som er tjent med å sponse de ‘rosa’ virksomhetene later til å prioritere Instagramprofiler for øyeblikket, slik at denne derfor syntes mer lønnsom enn bloggen, burde vel noen ha fortalt de at selv om bloggen ikke nødvendigvis er så himla inndrivende akkurat nå, så har dere jo selv linket plattformene deres så til de grader sammen at bloggen vil øke verdien på Instakontoen i form av flere besøkende.. – Men det blir ikke meg, -utover dette innlegget i en blogg jeg tviler på har den helt store apellen til 18-24 -åringer.. – Jeg er nemlig såre fornøyd akkurat slik det er! (Ikke sånn og forstå at jeg vil de ‘rosa’ til livs, for de utgjør en viktig del av mangfoldet. Det jeg mener å fremme, er en ballanse, både i hht innhold/tematikk, målgruppe, kjønn, osv, osv).

Dette til tross, har jeg nå en nagende følelse av at frafallet i betydelig grad har sin årsak i at gruppen det her er snakk om, fremdeles befinner seg i en alder der man higer etter å gjøre som ‘alle andre’, -eller ‘alle’ blir vel litt feil å si, da det nå som før dreier seg om de andre som er kule. -De en ønsker å identifisere seg med.. Får bare håpe de vokser det av seg, for vi har da virkelig ikke behov for at en ytterligere større andel av befolkningen slutter seg til den berømmelige ‘bermen’ som dilter etter den politisk korrekte ‘bjellekua’..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg