Hverdagsbildet!

Hverdagsbildet er rett og slett et aldri så lite ‘bli kjent’-konsept, bestående av at blogg-dagen avsluttes med et utvalgt hverdagsbilde sammen med historien rundt.

 

Klikk her for det sist utgitte bildet i dette konseptet! 

 

Glad og leken liten koseklump

Selv om det riktignok er betydelig enklere å få brukbare bilder av Leah enn av kattene, er det ikke dermed sagt at det er lett. Greit nok at hun, i motsetning til resten av gjengen, i det minste blir identifiserbar på de fleste bildene som blir knipset, men det er nå vitterlig en god dose som slettes mellom hvert som beholdes her også.

En annen ting som er felles for hele gjengen, er at når de først tar seg brydderiet med å posere, så poseres det til gjengjeld big-time!

Og på dagens tur, fikk jeg altså dette bildet av den lille turboen.. – Et bilde som umiddelbart traff fordi det syntes som om både godheten, lekenheten, nysgjerrigheten til verden og ikke minst sjarmen hennes skinner igjennom på en og samme gang.

Om fire dager bikker hun 9 måneder, hvilket igjen betyr at hun bikker sitt første halvår hos meg!

På den ene siden, føles det som om hun har vært en del av ‘casa Henriksen’ mye, mye lenger. Hun ble nærmest umiddelbart ble en så veletablert del av husstanden, både i hht at dynamikken pelspøblen imellom justerte seg til i forhold til denne nykommeren, og i hht hverdagens vaner og rutiner generelt, at det liksom ikke går å se en tilværelse uten henne. På den andre siden derimot, føles det imidlertid som om hun fremdeles var tre måneder gammel i forrige uke, så rimelig paradoksal tidsopplevelse her, altså. Men at hun er en særdeles høyt elsket liten ‘glad-pøbel’ er iallefall så entydig sikkert som at 1+1=2.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg