HVIS JEG VAR DEG! – BforB (1)

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

71

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

BforB! 

 

Aller først, er jeg nødt til å få sagt at denne imitasjonen antagelig ikke utkommer før på mandag, da det er årsmøte i Mental helse som strekker seg over to dager til ende i helgen. Jeg tenkte først å legge hele konseptet på is til over helgen, men kom så frem til at det blir en mye kulere tilbakekomst om en går ‘straight to business’ enn med en kunngjøring, så..
Denne gang, er det altså BforB som står for tur, hvilket er et av mine nyere bekjentskaper her i bloggverdenen som du kan lese deg opp på HER.
Dette er ei dame med særpreg så det holder. Har du først vært innom denne bloggen, så trenger du ikke å lese tittelen for å kjenne den igjen, for å si det sånn!
Følgen av dette i den her sammenhengen, er at dette kan bli riktig så bra dersom jeg klarer å ta tak i denne særegenheten, og ditto elendig i motsatt fall..
Dette kan altså gå begge veier, med andre ord! Så følg med i neste episode om du er like nysgjerrig som meg selv på hvorvidt jeg klarer å lande et BforB -innlegg!

8 kommentarer

Siste innlegg