HVIS JEG VAR DEG! – evas window (2)

Fordi det er tidkrevende å innta en annens personlighet, strekker dette konseptet seg over to dager, der man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommenes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

EVAS WINDOW! 

 

Denne gang, skal jeg altså rappe personligheten til Eva, innehaver av Evas Window, hvilket er blant de blogger hvis innhold er så variert at det nærmest er umulig å finne frem til den ‘røde tråden’ som er karakteristisk fo vedkommende. Men etter mye om og men, så kommer det frem at Eva er ei dame som nyter livet generelt, og singellivet spesielt, så..

 

 

 

14 MÅNEDERS FEIRING!

 

Om et par dager, feirer jeg 14 månedersdagen min som singel! En merkedag som ikke kan gå upåaktet hen, med andre ord, så jeg har tatt med meg venninnegjengen på en skikkelig jentetur i naturskjønne omgivelser, samtidig som byen lokker kun en ti minutters gange unna.

Nå har vi akkurat kommet frem og funnet oss til rette, og jeg må si at dette nydelige stedet overgår alle forventninger! I skrivende stund, befinner jeg meg ved strandkanten, og ser utover dette nydelige vannet med et glass hvitvin, og rett og slett bare nyter livet.

Det eneste som bekymrer meg litt, er at bloggeren Gry, hvis konsept i vesentlig grad består av å bedrive identitetstyverier av oss andre på plattformen, etter sigende har sett seg ut meg som sitt neste offer. I praksis betyr nemlig dette at hun skal være i besittelse av min person i skrivende stund, med den følge at jeg føler på en litt sånn ‘ut av deg selv’ -opplevelse. Da jeg fikk høre hva som var i gjære, ble jeg litt engstelig for at det ikke ville være jeg som fikk oppleve det jeg opplevde, for ikke snakke om at det ikke var jeg som skrev mitt eget blogginnlegg!

Men i og med at jeg sitter her og skriver, så vet jeg jo iallfall at det ikke stemmer, så nå må jeg bare slutte å overtenke ting her!

Om jeg på død og liv skal overtenke, så bør jeg heller fundere over hvorvidt det er urimelig av meg å leve ut singellivet som om jeg var russ av året. Det har seg nemlig slik at jeg elsker oppmerksomhet og komplimenter, og muligheten til å dra på date med den fyren som matcher sinnsstemningen min..

Og det er først nå jeg innser velsignelsen av å være en kapret person, for det viser seg jo jammen at dette gale kvinnemennesket etterlater seg sitt eget mindset i forhold til mine tanker! Så den innsikt jeg nå er blitt til del, er at jeg faktisk gjør helt rett i bare å kjøre på å nyte livet til fulle! Venner er ekte kjærlighet, mens romantikken er best der den kan tilkalles etter eget forgodtbefinnende. For er det noe livet har lært meg, så er det at ‘å leve lykkelig i alle sine dager’ er betinget av at jeg har full råderett over eget liv og egen tid, for ikke snakke om at de dagene det er snakk om ikke har innslag av sure sokker, snorking og man-flu!

Kan det kanskje være at den perfekte mannen dukker opp en dag? Hva tror dere?

14 kommentarer

Siste innlegg