HVIS JEG VAR DEG! – ida wulf (1)

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

3

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

IDA WULF! 

 

 

Nå nærmer vi oss unektelig slutten av de blogger/bloggere jeg kjenner/kjenner til godt nok til å kunne foreta disse imitasjonene. Men innen den tid, er det iallfall klart som dagen at en ikke kommer utenom Ida Wulf.
For dersom en skulle definere konseptet ‘rosablogger av ypperste kvalitet’, så ville dette enkelt kunne gjøres med en link til denne bloggen.
For uansett om en interesserer seg for emnene som tas opp, så vil det aldri være noen tvil om kvaliteten av arbeidet som er lagt ned.
Jeg, derimot, er jo så visst ingen rosablogger, snarere anything but, så hvorvidt jeg vil klare å snekre sammen et ikke så alt for crappy Ida Wulf-innlegg, gjenstår å se!
Så følg med i neste episode av Gry alias Ida Wulf!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg