HVIS JEG VAR DEG – ida wulff (2)

Fordi det er tidkrevende å innta en annens personlighet, strekker dette konseptet seg over to dager, der man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

IDA WULFF! 

 

Nok en ‘rosablogger’ på gang, altså, men denne gang er vi heldigvis tilbake i de gode, gamle vennligsinnede gemakker. Jeg kjenner ikke dama jeg i dag skal rappe identiteten til, men i mangel på imitasjoner der mine ikke-eksisterende kunnskaper innen interiør får komme til uttrykk, så er det vel ikke mer enn rett og rimelig å la det skje alias den som kan faget best av alle; Ida Wulff.. Så bare så det er klinkende klart; Dette innlegget yter på ingen måte Ida Wulff rettferdighet!

 

 

 

MÅ HA FOR STUA!

 

Ei stue med respekt for seg selv, krever jo et visst standardsortiment hva møblement angår. Her følger altså hvordan du møblerer for at ei stue skal kunne kalles ei stue, med et møblement som gjør at det også faller inn under betegnelsen ei smakfull stue:

 

(foto: dsf)

Først og fremst må en ha en sofagruppe, hvilket typisk består av en treseter, en toseter og en stol.

(foto: fjellmøbler)

Dernest er en nødt til å ha et salongbord som den nevnte sofagruppen plasseres rundt.

Som regel, så er de norske stuer store nok til å kunne deles inn i to avdelinger, der den ene av de dedikeres til matinntak, hvorpå sittemøbler og bord er tilpasset deretter.

(foto: amøbler)

Videre, er det greit å ha et fint utseende oppbevaringsmøbel som i form av sitt lekre design på det mest tenkelig elegante vis skjuler det uhorvelige rotet som er stuet inni.

(foto: norsat)

Ethvert hjem med respekt for seg selv har jo også en TV, som enten plasseres oppå eller hengende over et TV-bord. Dette TV-bordet rommer gjerne det eneste av rot vi som vertskap ikke er flau over å vise frem..

Avslutningsvis, pynter en gjerne veggene med ulike bilder og stæsj etter smak og behag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg