HVIS JEG VAR DEG! – mette ask (1)

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

7

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

METTE ASK! 

Da var altså dagens trekning unnagjort, hvor det viser seg at neste mann ehh.. – kvinne ut, er Mette Ask! (- Som du enten kan bli kjent med via kjempelinken over, eller gjennom Dagens blogg).  – Og dette tror jeg skal bli en riktig så artig persona å innta, siden dette rett og slett er et svært interessant menneske som jeg har stor sans for.

For Mette er nemlig ikke ei dame som går av veien for å ta livsvalg som for folk flest syntes å være ganske kontroversielle, og dette er en ‘tuff cookie’ som har stått i mang en storm opp igjennom, både på blogg og i livet ellers. Med andre ord er dette ei kul dame med både meningers mot og en fantastisk humor (jeg mener.. Hun ler jo av vitsene mine *hehe*) som det skal bli morsomt å se hva vil finne på i det hun ‘kuppes’ av meg. – Så heng med, og følg med i neste episode, – som utkommer i morgen den dag!

6 kommentarer

Siste innlegg