HVIS JEG VAR DEG! – ut i friluft *2*

Fordi det er tidkrevende å innta en annens personlighet, strekker dette konseptet seg over to dager, der man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

UT I FRILUFT! 

 

Dessverre var nettet nede mesteparten av gårsdagen (til min enorme frustrasjon), slik at det ble dårlig med blogging. Men ikke desto mindre, skal jeg altså ut i friluft som selveste fotodronningen herself, Margrethe.. Og som om ikke det å skulle varte opp med bilder som kunne gjort enhver mesterfotograf grønn av misunnelse, krever en vaskeekte Margrethe også at det med bildene skal følge stemningsfulle refleksjoner. – Så det er med andre ord ikke småtterier jeg har begitt meg utpå her nå.. 

 

 

BIER & BLOMSTER

 

I dag har jeg vært ute for å se om jeg kanskje kunne bli litt klokere på dette unike samspillet som forekommer mellom biene [her representert av ei humle av mangel på aktører innen korrekt art] på den ene siden, og blomstene på den andre..

Og i denne sammenhengen, er det ikke sånn at det bare er blomstene som er ‘blomster’, men bæra er jammen blomster for biene de også!

..- Hvilket den til fulle demonstrerer der

den gyver løs på bringebærblomstene.

Selv foretrekker jeg de modne bærene, så vi sanker inn som best vi kan på hver vår kant, bien og jeg. – Ja, nå er rollen som bie i dette tilfellet spilt av ei humle i mangel på rett art, men jeg antar bestøvningen er tilsvarende..

Undres på om det kan være denne humlen som bor i dette idylliske lille huset som befant seg rett ved beina bine der jeg sto?..

17 kommentarer

Siste innlegg