HVIS JEG VAR DEG! – ut i friluft *1*

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

45

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

UT I FRILUFT! 

 

Neste blogg ut, er altså Ut i friluft, hvilket betyr at jeg atter en gang sendes inn på de store naturfotografenes arena.. Men der forrige mesterfotograf ut, Mette Josteinsdatter, er kjent for sine grandiose landskapsbilder, må Margrethes varemerke sies å være de små tingene. Denne dama er nemlig i en klasse for seg når det kommer til de mest spektakulære bilder av de minste, og tilsynelatende mest ubetydelige tingene som omgir oss.

Det virkelig skumle ved dette ‘identitetstyveriet’, er at Margrethe er min ‘muse’ i fotograferingsøyemed, og så skal jeg komme her og kommer her, liksom! Så hvordan dette skal gå, måtte gudene vite!

Her kan man ikke annet gjøre enn å krysse alt av fingre og gå ‘all in’ for å bli en så lite ‘crappy’ versjon av blogg.no’s ukronede fotodronning som mulig. – Hvorvidt det lar seg gjøre, gjenstår å se, så følg med i neste episode!

Du kan lese deg opp om Ut i friluft ved enten å klikke ‘giga-linken’ over, og/eller omtalen av henne i
Dagens Blogg.

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg