GRYXEN-AWARDS 2022!!

Brått så slår det meg; Det er jo jaggu ikke lenge til det er adventstid igjen! Hvilket vil si at det er på høy tid for å lodde stemningen for å fortsette det vi slapp i det den siste i rekken av GRYXEN-AWARDS 2021 ble utdelt på selveste julaften! 

M.a.o; Er folket klare for GRYXEN-AWARDS 2022?? 

 

GRYXEN-AWARDS 2021

 

Ja, nå er det vel muligens en og annen nykommer som ikke har den ringeste anelse av hva dette her er for noe kviss-kvass;

Kort fortalt, ble GRYXEN-AWARDS lansert i fjor som et ‘fuck-you’ til dette uforholdsmessig høyprofilerte fesjå som var ment å være en bloggerpris, men som er blitt anything but; Nemlig Vixen..

Nå hadde dette konseptet irritert meg greit mye i flere år allerede, men da de i forbindelse med fjorårets nominasjon og påfølgende utdeling tok steget fra irriterende til regelrett korrupt, kunne jeg ikke annet enn å synge ut i et fullblods ‘rant’ i et innlegg i konseptet ‘en bloggers bekjennelser. Jeg mener.. Når de, som tidligere har opptrådt som de reneste nazis i hht å diskvalifisere kandidater som måtte ha hatt en eller annen forglemmelse ang. reklamemerking brått vraker kandidaturet til vår tidligere bloggerkonge, Asbjørn Sandøy, aka ‘Kokkejævel’ til fordel for Sophie-Elise Isaksen etter at hun nettopp var blitt dømt for ganske så graverende økonomiske misligheter i kategorien ‘årets buisiness’, så har en jo selve definisjonen av dobbeltmoral! – Og når de så skal vise seg å rangere et konsept bestående av ‘kukk og fitte’ som en større bidragsyter til folkeopplysningen enn vår egen Vivians innsyn i livet med kanskje den aller jævligste sykdommen et menneske kan rammes av, bare sånn for å nevne noe, så burde det jo si alt om dette idiotkonseptet.

Avslutningsvis, letter jeg imidlertid på stemningen litt ved å avslutte med at ‘dette var alt fra GRYXEN-AWARDS 2021’, eller noe i den duren, -og voila! GRYXEN-konseptet får bein å gå på!

GRYXEN-AWARDS 2021 ble utgitt i 24 kategorier, hvis utnevnelser ble foretatt daglig fra 1 – 24 desember. Disse er plassert i egen kategori og dermed enkle å finne for de som måtte ønske å ta en titt..

 

18 kommentarer

Siste innlegg