Ja, vi vet jeg er dum, men ikke hvorfor!!

Her om dagen, la jeg ut DETTE INNLEGGET, som omhandlet min søken etter en vitenskapelig grunnet forklaring på hvorfor styresmaktene pusher så til de grader på for at de av oss som er immune mot C19 på naturlig vis skal la oss injisere et antistoff vi allerede er i besittelse av. Dernest, følger min uvurdelige ‘bunny’ in crime’ opp med DETTE HER, uten at vi er kommet en tøddel nærmere noe svar på det som faktisk ikke forlengst er klarert her.. 

Om det er vi som ikke innehar et godt nok norsk til å kunne gjøre oss forstått, kan godt være, for NOE må det iallfall være, i det hvert eneste innlegg vi har lagt ut inneholdende spørsmål ang. oppdagede uregelmessigheter i forbindelse med informasjon- og oppfordringer ang. C19 blir fulgt opp med lengre utgreiinger omhandlende vår begrensede mentale kapasitet.. Vi lurer ikke på hvor blåst vi er i hodet, -det VET vi allerede! Vi lurer på HVORFOR DET INSISTERES PÅ AT DET SKAL TRYKKES EN GENETISK KODE VI ALLEREDE ER INNEHAVERE AV INN I DNA’ET VÅRT!!.. 

 

 

Nå skal det imidlertid i all rettferdighet sies at den lettere mugne innstillingen til de litterære verk som er fremsatt angående min og Bunny, aka Rogers.. ehh.. -begrensninger nok kan oppfattes som langt mer negativt ladet slik jeg uttrykte meg innledningsvis enn hva som er realiteten.. For jeg må nemlig ærlig innrømme at jeg ikke har klikket inn i anledning saken i det hele tatt, men rett og slett fordi jeg syntes vedkommende er vannvittig morsom i sine ironiseringer og billedlige fremstillinger. Jeg mener.. En kan jo ikke annet enn å la seg imponere når fyren faktisk har gått så langt som å iføre seg komplett klovnekostyme (jepp, med nese, tegninger i trynet og alt) i sin iherdighet for å få folk til å innse hvor totalt blåst vi er!.. Så her kan jeg ikke annet gjøre enn å legge meg flat; Jeg har klikket meg inn på denne bloggen tre ganger den siste tiden ene og alene for å få meg en god latter..

Men for guds skyld.. Nå var det like før jeg havnet helt ute på galeien her! For mine humoristiske tilbøyligheter er strengt tatt ikke hva dette innlegget er ment å dreie seg om! For greia er nemlig at den nevnte humoristen så vidt meg bekjent, ikke har gitt så mye som antydninger til en begrunnelse for HVORFOR vedkommende betrakter oss som så lite begavet at vi ikke en gang burde slippes til med spørsmål! Bare DET er jo hysterisk; Hvordan fyren evner å hoste frem side opp og side ned hvor det vises til hvor dumme vi er, uten noen begrunnelse for dette what so ever!! (For future reference så er jeg nå i full gang i å skrive meg bort igjen, i den setningen som er ment å skulle skrive meg INN igjen! – Da har du jo iallfall noe, liksom..)

Men for all del.. Jeg må si jeg foretrekker latterligheter som ikke er noe å besvare fremfor korttenkte påstander som vitner om en IQ tilsvarende den som tilskrives ‘Bunny’ & meg.. Det gjelder altså argumentet om at naturlig immune (unger inkludert) på det sterkeste anmodes å både la seg vaksinere- og dobbeltvaksinere fordi dette;

A) (På ett eller annet mirakuløst vis) skal ha den tilleggsfunksjon at vedkommende også eliminers som potensielle transportører av viruset (altså smittebærere i form at sånt som å bære med seg viruset fra ett dørhåndtak til et annet, -eller, måtte gud forby, fra et dørhåndtak til den melkekartongen som skulle havne hos den risikoutsatte pleiepasienten på 108 1/2..). Med min begrensede hjernekapasitet, krever nemlig en sådan påstand en begrunnelse for hvordan noe slikt i hule heiteste skal kunne la seg gjøre (- og da spesielt med tanke på at denne vaksinen faktisk  inneholder (om vi tar utgangspunkt i at den oppgitte immunitet mot C19 er det eneste som er med på den injiserte frakten inn i mottakerens DNA) et replika av den koden som finnes naturlig hos disse). For i det stoffet som sprøytes inn er utvunnet i fra bloddonasjoner i fra de som tidlig fikk påvist immunitet, så skal dette forbannet vanskelig la seg gjøre å få ilagt en ekstrakode som da evner å kverke dette viruset fra det øyeblikket det toucher hudoverflaten! For da går det jo brått ikke på det indre immunforsvaret, -altså blodcellene lenger! Da går det brått på å endre PH-verdien på huden! – Og disse to egenskapene har jo nada sammenheng, så det går rett og slett ikke!

 

 

– Og bare for å ta med en såkalt ‘secondary argument’ (altså hvor man argumenterer ut i fra dersom dette faktisk KUNNE la seg gjøre), så vil vi faktisk ha en situasjon hvor jeg VET injeksjonen er livsfarlig! For i det hudens PH endres slik at de mikroorganismer som normalt befinner seg på hudoverflaten kverkes over en lav sko, så innebærer dette å ta knekken på en helt avgjørende del av den ytre beskyttelsen og immunforsvar! Svekkes den naturlige bakteriefloraen, så starter man med en soppoppblomstring ut av det annet helvete, og så går det videre derifra!..

B)  Vaksinen påstås å beskytte mot fremtidige mutasjoner! – Og her har vi jo virkelig perlen, må vite, da dette jo logisk forutsetter at den her vaksinen er fucking synsk!!.. Jeg mener.. Det sier seg jo selv at det i disse vaksinene, -som samtlige ble godkjent i løpet av de siste par ukene av desember 2020, og de to første i januar 2021, ikke er ilagt modifikasjoner for fremtidige mutasjoner man på det tidspunktet de ble utviklet ikke hadde den ringeste anelse om hvilken retning ville ta!

Og siden jeg har forstått det dithen at det finnes en god del mennesker der ute som ikke vil ta Gry Henriksen på alvor for ville helvete, så overlater jeg stadfestelsen av dette sentrale paradokset til selveste assisterende helsedirektør(!) Espen R. Nakstad, hvis ord tilsynelatende er helligere enn Gud: Uttalelsen ble lagt frem i avisen VG den 17 april (-hva finner en ikke av klenodier under et baderomskap der det vaskes kvalmende sjeldent!), der Nakstad får spredt en dose mutasjonsparanoia ved hjelp av imponerende få spørsmål og kortfattede svar.. Den godeste assisterende helsedirektør legger altså ut om hvordan dette indiske hysteriobjektet er en såkalt ‘escape-mutasjon, hvilket innebærer at det har endret seg slik at det lettere slipper unna de antistoffer som er satt inn for å knekke det; Ergo vil det foreligge en viss risiko for å kunne pådra seg en smitte med et viss tilløp til sykdom selv om en er vaksinert. Årsaken til dette, presiserer han, er rett og slett at antistoffene (altså de gitt gjennom vaksinen) må slite litt for å igjenkjenne disse variantene (FORDI DE IKKE FANTES LIKSOM DET HELLER IKKE FANTES NOEN MÅTE Å FORUTSE DERES FREMTIDIGE TILBLIVELSE DA VAKSINENE BLE UTVIKLET!!)

Konklusjon: Det er stein hakke umulig at vaksinene kan gi noen som helst ‘ekstra beskyttelse’ mot hverken eksisterende eller fremtidige mutasjoner!!

SÅNN! Og når det er sagt, og dette er postet, så skal jeg tillate meg å lene meg tilbake, hvile hodet, og ikke minst bygge opp forventningene til det kommende klovneriet som påpeker min ikke-eksisterende intelligens!..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg