Kreativ oppdatering! (til innlegget ‘Raid i hobbybutikken)

For et par dager siden, fortalte jeg om min berserkgang i den lokale hobbybutikken for (om mulig) å kunne redde de siste rester av forstand i innlegget Raid i hobbybutikken! Tatt i betraktning at jeg er dørgende lat, var det imidlertid en reell fare for at den anonserte produktiviteten ville la vente på seg, slik at jeg la rett og slett ut dette innlegget i den hensikt å tvinge meg selv til handling.. – Og det har i det minste avstedkommet med en kreasjon, dog uten å ga tatt i bruk annet fra det anskaffede varelasset enn en liten stump av lærsnoren.. 

 

Fra to øredobber til et anheng!
(Beklageligvis har jeg ingen anelse om hvordan kamerainnstillingene for slikt som å unngå gjenskinn fungerer, slik at det ble det så som så med bildekvaliteten.. Her får en bare satse på å komme sterkere tilbake!)

 

I tillegg til de nyervervede varene, har jeg også et lager ødelagte smykker og smykker som aldri brukes i ‘hobbyskuffen’, av den hensikt at jeg en dag skal kunne lage noe nytt ut av de. – Og det var her jeg fant to ensomme øredobber som uansett var for store til at jeg ville tatt de i bruk. Men nå hadde de imidlertid posisjonert seg på et vis som gav meg ideen om et anheng der oppe på toppen av det lagrede lasset.

Dermed var det bare å skride til verket, og etter en del fikling, fikk jeg da (etter å ha frest fra meg den påkrevde dosen av bannskap) både festet den runde kule-saken i spiralen, såvel som gjemt unna enden på festenålen til slutt..

Men nå har det seg nå en gang slik at jeg pr. definisjon er det stikk motsatte av velstrukturert. Denne gangen, gav denne utingen ved min person seg utslag i at jeg hadde all min fokus på de kule varene som butikken hadde å tilby, og ingen fokus ‘what so ever’ på nødvendigheter for det å kunne få satt sammen noe som helst. Av den grunn, kom jeg altså hjem med en pose full av ‘stæsj’, men som var fullstendig foruten slikt som lim, endefester og standard låser (jeg hadde imidlertid fått med meg ringer, så hvordan jeg da har klart å unngå å få med meg slikt som endefestene som kobler de til snoren/lenken, måtte gudene vite).. Nå fant jeg da til slutt et par låser i det allerede eksisterende lagret, og lim skulle det også vise seg å være nok av rundt om i skuffer og skap. Men uten bindeleddet mellom snor og ringer/lås, er jeg altså avhengig av en ny tur til butikken før kreasjonen er klar til bruk..

– Jaja, sånn kan det gå!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg