Når legendene møtes..

Som nevnt i innlegget Nå drar vi!, så har jo jeg vært på min første ‘post lock-downs’ -reise i helgen; Altså så meget som et 2 timers biltur unna; Jeg har vært i Drammen! I tiden før C19, ville jo ikke dette kvalifisert for en reise-betegnelse; Da var dette pr. def. en ‘tur’. Etter halvannet år i isolasjon hvor en knapt har forlatt heimen, derimot, så føltes en hotellovernatting i Norges ‘harry-hovedstad’ derimot tilsvarende hva en utenlandsreise (utenfor Skandinavia) gjorde den gang.
Anledningen var, som nevnt i innlegget, årsmøte i Mental helse, Viken, men dette må vel nesten sies å være for en bagatell å regne satt opp i mot det episke møte mellom to legender; Me & the male me, aka Gry & Roger (bunnytrash). For de som ikke måtte skjønne omfanget av hva nom nettopp ble fortalt, så innebærer dette at unionen fra helvete nå er komplettert i det ‘Rogry’ med dette ikke lenger er et fenomen som begrenser seg til den virtuelle verden..  

 

Aldeles nydelig, om jeg får si det selv… 

 

For de som måtte lure på hvordan dette her fortonet seg, så (forsøk etter beste evne) å forestille deg følgende;

– To personer hvis ‘super-power’ er å kunne plapre non-stop, på inn- og utpust, i timesvis, og samtidig få med seg alt hva den andre sier..

– Og i denne metaforiske ‘grunndeigen’, så legger du til at de to stemmene som utgjør denne grøten av ‘kakling’ innehar et tilsvarende høylytt desibel, med en tilsvarende høy prosentandel av bannskap, eder og generelt upassende ord og vendinger fra begge sider. Ergo; Vi ender opp med et scenario som ville tatt knekken på ENHVER tilhører på planeten, untatt én eneste mann; Snuppen!..

 

(foto: ‘Snuppen’)  Bye bye, sobriety!.. 

 

Da klokken brått viste det lettere sjokkerende 04:30, så evner selv min lettere parkerte hjerne følgende;

A) Det er på tide å ta turen tilbake til hotellet, i det man er forventet å stille i presentabel forfatning i møte kl. 09:00. og

B) For at dette skal kunne gjennomføres, gjør du lurt i å foreta denne retretten i form av en ca 20 min. gåtur i frisk luft kontra en 5-10 min. taxi-tur..

– Hvorpå jeg fikk oppdatert min selvinnsikt på følgende;

De på min alder (og yngre, for den saks skyld) som  gnager om at ‘alderen tynger’, og at de ikke lenger er i stand til å feste som da de var 20, kan snakke for seg selv! – Cause I’M STILL YOUNG!!! Jeg fikk, i form av denne rotbløyten med et påfølgende opplagt og nydelig oppsyn på min anviste plass kl. 08;55 still going strong at 16:00, bekreftet at I’ve still got my 20 year-old ‘self’ intact!!

Takk for en superb kvel..  ehh.. – natt, Bunny & Snuppen!

14 kommentarer

Siste innlegg