Rosa blogganbefalinger!

Etter å ha lagt ut anbefalinger i kategoriene Landets viktigste blogger, De beste ‘feel good’ -blogger, De sterkeste meninger og De morsomste blogganbefalinger, har turen nå kommet til en kategori jeg svært sjelden besøker.  Men siden det er denne kategorien som drar flest besøkende totalt sett, syntes jeg den må innkluderes for at det skal kunne bli en serie blogganbefalinger med respekt for seg selv. For selv om jeg ikke frekventerer denne kategorien selv, vet jeg jo hva de respektive leserne krever, slik at jeg har kunnet plukke ut basert på ren kvalitet. Når det er sagt, vil det være mange blogger der ute jeg ikke har sett som i aller høyeste grad skulle vært inkludert, så til dere kan jeg bare beklage, samtidig som deres anbefalinger er mer velkomne enn noensinne. 

 

 

* Bloggene er listet i oppført rekkefølge.

Caroline Berg Eriksen: Dama som ble kjent under navnet ‘Fotballfrue’ innehar landets mest veletablerte bloggkonsept. – Og det synes! Flere innlegg daglig, nydelige bilder og emner som favner mat, interiør, skjønnhet & helse, samt en dose ‘mamma-blogging’, gjør denne bloggen til en sikker success i bloggverdnens rosa gemakker.

 

Andrea Sveinsdottir: Andrea kom seg unektelig opp og frem pga sin deltagelse i Paradise hotel og Love island, men har forblitt i toppen fordi hun er ei sympatisk dame som leverer et solid stykke arbeid. At hun konsekvent svarer på alle kommentarer er dessuten et enormt pluss i boken.

 

Karianne Nesse: En blogger som later til å henvende seg til et noe eldre publikum enn de andre. Men like fullt, er bloggen fylt av delikate bilder, mat og godsaker, vakkert interiør, feriereportasjer, osv. Kort sagt alt hva leserne hun henvender seg til vil ha.

 

* Neste kategori blogganbefalinger: Godt og blandet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg