Shit! Hva er det jeg har gjort (del 2)

Som utlovet av en temmelig opprørt versjon av ‘selv’ i innlegget Shit!! Hva er det jeg har gjort!?? for sånn ca et døgn siden, etter virkelig å ha tilrettelagt for tidenes hårkrise.. I dette oppfølgingsinnlegget, skal altså den store åpenbaringen finne sted; Hvordan ville dette ende??

 

 

Altså.. Som det fremgår av bildet over,  viser det seg altså at jeg har hatt mer flaks, – UFORTJENT flaks, enn jeg i det hele tatt kunne forestille meg var menneskelig mulig!

For jeg,  som vitterlig aldri har vært en heldig person i betydningen å ha flaks, smekker altså sammen en DYS hårdarge gjennom å blande hydrogenperoxyden (stoffet som utgjør kjernen i enhver form for hårfarging) med blekket fra to ubrukte tusjpenner samt en blekkpatron, kjører på med hele håret (ingen teststripe what so ever), topper det hele med å glemme alt som hadde med tidtagning å gjøre, for så å ende opp med en effekt så spot on at selv ikke en stjernefrisør kunne gjort det bedre.. – Jeg mener.. Hva er oddsen!?? – Og i allfall for meg, som hverken har vunnet noe, eller på annen måte kan huske noen gang å ha hatt hva som er gitt betegnelsen ‘ren griseflsks’ noen gang!

Skal nok dermed ikke se bort i fra at denne ‘save’ n fra skjebnen er satt til å dekke min foreskrevne andel for en god chunk av mine tilmålte år!

Så.. Hva har jeg så kunnet ta med meg av lærdom fra denne opplevelsen?

1) Å benytte blekk som fargestoffet en tilfører hydrogenperoxyden (vannstoffet), viste seg, til min enorme overraskelse, være den mest vellykkede DYS -oppfinnelsen min noensinne!

2) Slike hjemmesnekrede eksperimenter, liksom andre hårfargingsprodukter hvor en ikke kan si hvordan denne vil slå ut i ditt tilfelle, skal ALLTID testes ut på en liten stripe først!!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg