Skill ekte designvesker fra fake!

Markedet formlig flyter over av såkaldte knock-off’s, og de beste kan lure hvem som helst, og faren for å bli lurt, er definitivt størst om du handler on-line og/eller brukt. Men det finnes et knippe faktorer å gå etter, slik at du i det minste reduserer sjansen for å bli lurt betraktelig! 

 

 

→  Ekte vare kommer ALDRI med ‘ekthetskort’ (typ visittkort som fremstår som et garantibevis for at varen er ekte).

→  Du finner aldri prislapp på ei ekte designveske, da disse enten leveres i eske eller innpakket.

→  Ekte vare skal sees og kjennes på kvaliteten (sjekk om det er rette sømmer med flere tråder i stingene, at det ikke finnes antydninger til løse tråder, at fargene er klare)

→  Ekte designvesker hverken er eller blir ‘slaskete’, men skal være faste og solide i formen.

→  Ekte vare kommer som oftest med et serienummer.

→  Ekte designvesker har bestandig logoen vevd inn i stoffet på innsiden, samt har egne glidelåser med denne på.

 

 

3 kommentarer
  1. Nå har ikke jeg råd til noe dyrere enn guess, og bruker faktisk bare guess fremdeles ( du husker kanskje? den blå for hundre år siden jeg hadde brukt hele bostøtten på den store blå m så mye stash på,sløyfe osv og mathis (rip🥺💔) trodde ikke jg var så dum🤣 han sa d jo til alle vi møtte at vi skulle spise den i helga, holdt på å kjøpe en lagerfeldt til 6 lapper ( var visst avslag😂 20% ) , men sto imot den var så fiiiiiin, herlighet, så stolt men angrer som en hund. D var i fjor. Men det jeg EGENTLIG skulle fram til, tusen takk for tips hvis jg skulle bli milionær, jeg visste ikke dette med flere sømmer, bare forskjellen på materiale, og ikke visste jg dette med ekthetsbevis😅 trodde jeg kunne skille ekte fra uekte, da vet jg at jg ikke mistet eller mamma ( rip 💔💔) ikke ved et uhell ga min 10 år gamle kusine ( 22 nå) et varp av en gucci veske 🤣

   1. Å herregud, jeg husker den vesken med veskesmykkene! Den var jo skikkelig kul 😀
    Hvis en skal kjøpe merkevarer, så er det jo desidert mye billigere å kjøpe brukt, men da må en selvsagt være ops så en ikke blir lurt..

    1. Har hatt så mange vesker, goth( som har vært andre merker såklart) preppy rosa til mer nøytrale guesser nå da( d går i guess liksom lol) og finner ikke den blå, og d er så trist for den minner om mathis❤💔

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg