Topp 3 sykeste fra Kvinneguiden!

‘Fasten your seat-belts’, godtfolk! Det er nemmelig dags å foreta en ny kåring av de tre aller, aller galeste trådene fra galskapens høyborg, Kvinneguiden!  

 

 

Jeg har aldri vært utpreget barnekjær, og derav hverken har- eller vil få barn. Av den grunn, innehar jeg åpenbart heller ingen ekspertise hva småfolket angår, men førstemann ut i denne galskapens kåring viser til fulle at jeg slett ikke er den dummeste på området heller..

Jeg har en bekjent akkurat har født. Hun har det trangt økonomisk, og har ikke fått kjøpt alt hun trenger. Da jeg var på besøk fikk jeg se at den nederste kommodeskuffen var innredet med madrass og dyne, og spurte om det var der babyen sov om natten? Hun kunne fortelle at det var det enkleste fordi soverommet hennes er så lite🤨 Og jeg lurer nå på om dette er innafor?!

 

Det er selvsagt meget mulig dette er en såkaldt ‘trolltråd’, men det gjør eventuelt ikke saken noe bedre, da det eventuelt må være den mest idiotiske lagnhistorien som er servert i manns minne. 

Neste tråd ut, er faktisk mer provoserende enn morsom. Den var likevel ikke til å unngå, da den er en oppvisning i fordommer og sneversynthet, -selvsagt foretatt av en som overhodet ikke ser seg selv som sneversynt..

Denne jenta er 6 år gammel og jeg har møtt foreldrene i anledning foreldremøte som var denne uka.
Jeg har ingenting i mot lesbiske par. Folk skal få elske hvem de vil, men jeg mener det ikke er sunt for barnet å vokse opp slik. Tenk om barnet blir mobbet av medelevene. Har allerede sett og noen har påpekt at hun har to mødre, og ikke en mor og far. Jeg lurer på om noen har erfaring med å melde ting til barnevernet jeg da og hvordan gikk det?

En bekymringsmld til barnevernet grunnet to foreldre av samme kjønn i 2020 bør virkelig ha gått lukt til helvete, da det er angiver det er grunn for å være bekymret for!

Sist, men så absolutt ikke minst, har vi en som skiller seg ut fra de øvrige trådstartere som har vært trukket frem siden jeg startet denne spalten; Her er det nemmelig ikke vedkommende selv det er noe galt med (- iallefall ikke ut i fra det som fremgår her), men svigerinnen.. – For dette her er drøyt, ass!

Var i barnebursdag til tante/onkelungen vår. Altså barnet til broren til mannen. Hans kone er veldig alternativ (tenk dreadlocks, for hasj/ayahuascua, alt økologisk og organisk, ingen dusjing/bading med såpe/deodorant/shampoo osv). Vi spiste vaffler og muffins og noe alternative greier hun hadde laget. Vi venter vårt første barn og i bursdagen ble det snakket om mat til baby og hun snakket om at hun syntes man skulle fullamme ungene til de hvertfall begynner på skolen og først da vil det være naturlig å inkorporere annen mat. Hun begynte å snakke om næringsstoffer i morsmelk og avslørte da at hun har enorm melkeproduksjon og donerer ofte til sykehus og bruker morsmelk daglig i all mat. Mannen min sa sånn halvnervøst «håper ikke det er morsmelk du har brukt i disse vafflene, hehe». Og hun ble helt alvorlig og nesten litt fornærmet og fortsatte å legge ut om at det er noe av det reneste og mest næringsfulle man kan få i seg, både for voksne og barn og at hun bruker det i all matlaging som tilsetning.
jeg er enda i sjokk og mannen er sint og sier han aldri skal dit å spise noe igjen.
vi har vært der flere ganger, men ikke visst om dette.
hvordan ville dere reagert? Bør vi sende dem en melding og si hva vi synes?

Jeg er en svoren forkjemper for enhvers rett til å gjøre hva pokker de måtte ønske, såfremt dette ikke kommer andre til skade, eller innebærer en betydelig risiko for at dette skal kunne skje. – Om jeg selv så vel som de fleste andre syntes denne morsmelkbruken er direkte avskyelig, så er det faktisk noe vi bare har å leve med, da dette dreier seg om svigerinnens liv og hennes rett til å gjøre det som føles rett for henne. Men når det er sagt, må hun også gi andre muligheten til å kunne avgjøre hvorvidt de ønsket å spise mat inneholdende morsmelk! – Og dessuten er jeg litt engstelig for hvordan i huleste den stakkars guttungen skal klare seg på skolen, -han som i samme momanget inntok fast føde for første gang i sitt 6 årige liv!?.. Jeeze!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg