WAF Donald!??

Og da har amerikanernes vits av en president faktisk atter en gang evnet å forårsake det totale hakeslipp i det talen (som kan sees HER) hvor han bryter alle bånd med Verdens helseorganisasjon, WHO, kringkastes til verdens land og folk. Opplevelsen av sjokket, var i seg selv imidlertid slik den pleier å være hva sjokkene fra den kanten angår; En fullstendig absurd mix av redsel og boblende latter.. 

 

 

Atter igjen, langer den godeste mr.Trump ut mot Kina for å ha forårsaket corona-pandemien, av den enkle, dog fullstendig ulogiske grunn at det var her viruset først ble påvist..

Talen starter imidlertid med å fyre opp tilhørerne med å beskylde nasjonen for å ha stjålet og bedratt alt fra økonomi til teknologi fra USA spesielt og verden generelt på et nivå som det aldri før er blitt gjort. Når et såpass storstilt bedrageri kommer for dagen, skulle man jo kunne forvente at det lot seg gjøre å komme opp med et par eksempler ut fra disse uttallige tilfeller, men Donald bryr seg som kjent ikke med slike trivialiteter som å backe opp uttalelsene sine med konkrete fakta. Presidenten valgte istedet å feie eksepliseringen ved å si at kineserne hadde bedrevet tyveri av USA’s teknologi i stor skala, da det var ‘many cases’ hvor dette hadde funnet sted, må vite!..

 

Den eneste muren som kan gjøre ‘America great again’..

 

På den ene siden, så er denne mannen så til de grader uskikket i den jobben han er satt til å skjøte, i tillegg til å blottlegge en så massiv mangel på allmennkunnskap at det er få, om noen som får meg til å le like hardt som ham. På den annen side, er nettopp denne uskikketheten og uvitenheten hans, iblandet en real dose psykopati, det som skremmer meg mer enn noe annet. Til sammen utgjør dette en fullstendig absurd, og ikke minst surrealistisk mix av følelser jeg aldri har vært i nærheten av å kjenne på før, og forhåpentlig aldri vil kjenne på igjen etter at dette galskapens kapittel av en presidentperiode endelig når sitt endelikt..

 

 

5 kommentarer
  1. Så hjertens enig. Hadde han ikke hatt den rollen han har,hadde han bare vært tragisk. Men fordi han merkelig nok sitter i en av verdens mektigste posisjoner kan det gi meg frysninger. Hva blir det neste,…

   1. Bare det at det går an å oppdrive en værre president enn Bush er jo helt utrolig! Amerikanernes valgresultater har faktisk fått meg til å mene det burde vært et minstekrav til innsikt for å få lov til å stemme ved valg..

  2. Ja, han er skummel så det holder. Og dum som et brød, MÅ være. SNakker om at han bruker munnbind, bak der hvor ingen kunne se, “and it was really-really nice”…. Han virker så ordfattig at det er rart at han har klart å komme så langt som han har. Både med bedriftene sine og i ALLE FALL som å bli valgt til president. SKUMMELT!!

   1. Han ble født til massiv rikdom. Familien er tysk, og har bla.a et typ slott i Halmstat i Tyskland. Årsaken til at de havnet i USA, var at faren innså hvor det bar i krigen, og skjønte dermed at her måtte de bare få seg selv og formuen ut av landet mens de enda hadde mulighet.. Trump selv, greide helt til kort tid før valget å misslede folk til å tro hans opprinnelsessted var Halmstad i Sverige, hvis løgn jeg heller ikke kan fatte at kunne bli feid rett tilbake under teppet da det kom for dagen! Jeg mener.. Han kjørte jo både på den greia med Clintons tlf.samtaler + fødestedet til Obama på denne tiden!.. Det valget var fusk tvers igjennom!..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg