17 mai -survivor!

Nå er det nok en del som har lurt på hvor i himmelens navn jeg har gjort av meg den siste uken! Greia er at jeg har rett og slett hatt så mye å gjøre i restauranten at det har tatt all tid og energi! Om jeg skulle ha blogget i denne perioden, ville det som utkom rett og slett ikke holdt mål rent kvalitetsmessig, og da er det langt å foretrekke å la være..

 

Morder har jeg også rukket å være den siste måneden, hvilken spinnvill drapssak du kan lese om i innleggene Jeg er mistenkt for mord! & (Sannsynligvis ikke) mitt siste blogginnlegg

 

Stille dager på bloggen, betyr nemlig at det er alt annet enn rolig i tilværelsen! I løpet av disse dagene. har jeg nemlig gjort alt fra å servere i konfirmasjoner og på årets travleste dag til å klatre i langt pokker-i-vold opp i et bjørketre via et gjerde, -midt i parken, i ‘beste sendetid’, for å skaffe kvister til 17 mai-dekoren! I tillegg, har jeg jo, som seg hør og bør, designet menyen for dagen, så dagene er såvisst ikke ensformig og kjedelig, for å si det sånn!

 

Årets 17 mai-meny, hhv for- og bakside.

 

Nå er det ikke akkurat stillstand selv om nasjonaldagen er vel overstått! I skrivende stund, er jeg faktisk bare hjemom et par timer mellom to skift, men nå foregår arbeidsdagen imidlertid i normale former, samt at det ikke er noe hjemmekontor ved siden av, så da får jeg i det minste skviset inn et innlegg. – Og på mandag, regner jeg med at jeg atter igjen får ta ‘helgen’ på mitt normale, bakvendte vis.

 

Her er vi i gang med å dekke bordet til konfirmasjon. 

 

Men selv om en såvisst blir sliten av å vekselsvis løpe rundt med matfat, bedrive avansert treklatring, virke som grafisk designer og mere til 24/7 i ei drøy uke, så klages det så visst ikke! For virket som bossens personlige slave er jo rene himmelriket å regne sammenlignet med den ørkesløse tilværelsen som har rådet de siste to årene!

 

 

 

8 kommentarer
    1. dette var veldig morsom overskrift, men seriøst jeg forstår hvor travelt det er i service bransje på 17.mai, spesielt etter pandemi. så kudos til deg og takk til dere som står der for oss

      1. Det er faktisk veldig gøy å jobbe 17 mai! Det er liksom en helt spesiell atmosfære i restauranten på den dagen 🙂 – Også tjener en jo penger istedet for å bruke 😉

    2. Godt å se deg, har spekulert på hvor du har blitt av. Så har du dekt opp til flere yrker, drevet ekstremsport mens du samtidig har føket rundt med mat og drikke. Bra jobb og god helg :).

    3. Koselig å se deg igjen 😊 Travelt på jobb. Skjønner godt at du ikke rekker å blogge j tillegg. Selv om man ikke jobber alle døgnets tider så er det noe med å prate med samboeren og lage mat etc som også hører med i de få timene man har fri 😊 Høres ut som variert jobb også ja 😊

      1. Ja, det er liksom en grense der det å skulle gjøre begge deler ender med at ingen av delene riktig holder mål, for å si det sånn. Nå har jo jeg den fordelen at jeg har verdens beste kokker som lager mat til meg på jobben, men selv om jobben vel må sies å være fysisk, så blir en jo også mentalt sliten etter en arbeidsdag 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg