dagens blogg; HVIS JEG VAR DEG! [christine emilie *2*]

Fordi det er hakket mer tidkrevende å skulle innta rollen som bloggeren selv, kontra ‘bare’ å skrive en omtale, blir man i denne runden værende dagens blogg i to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

CHRISTINE EMILIE! 

 

Også skulle også den dagen komme da jeg skulle debutere som håndarbeidsblogger!.. I den anledning, vil jeg takke Asbjørn for å ha gitt meg det nødvendige verktøyet, so to speak, til å komme unna med dette her i det jeg har glemt (les;fortrengt) mine strikkekunster etter å ha bragt verdens styggeste hodeplagg til verden i 8 klasse, og Christine selv for å ha gitt oss innblikk i Kokkejævelens mindre gjennomtenkte øyeblikk..

 

 

GARTNERJÆVEL!

Som en del av dere sikkert husker, så begikk mannen den ultimate forbrytelse ved å ‘forveksle’ strikkepinnene mine med grillspyd for en tid tilbake. Jeg var jo selvfølgelig rasende, men klarte med tid og stunder å komme over det etter å ha latt ham lide sånn passe lenge. Men hva tror dere han lærte av episoden!? – INGENTING!

Vel.. Han ser ut til å ha fått med seg at strikkepinner ikke er grillspyd, med hva hjelper det, når mannfolk er ute av stand til å se forbi detaljer? Altså skjønte han ikke at strikkepinner ikke skal brukes til NOE utenom å strikke med!

For DETTE var synet som møtte meg i det jeg skulle til å vanne plantene mine i morges:

 

 

Strikkepinnene mine som blomsterpinner! Ikke bare har skitten trengt inn i treverket! Den nederste er også brukket i enden! Disse var det siste paret jeg hadde igjen etter x-antall slike episoder, og jeg kan love dere det er en viss  kokk-, -eller skal jeg si gartner, som ligger jævlig tynt an her nå! For nå får jeg nemlig ikke fullført noen av UFOene mine på strikkefronten før jeg får tatt turen ned i garnbutikken og kjøpt nye.

Men nå vil ikke dette si at jeg ikke har andre UFOer liggende som kan fullføres! Jeg har nemlig også en perleboks full av prosjekter som bare ligger og venter på å ferdigstilles;

 

 

Bla.a dette armbåndet som mangler lås og festering.. Vel.. Når sant skal sies, er hele denne boksen en eneste stor UFO hele greia!

 

 

Mesteparten ble nemlig innkjøpt for den første lock-down perioden der nede på Østlandet. Men siden vi ikke hadde noen lock-down her før på våren dette året, så består esken fremdeles av planer som ikke er satt ut i livet. Så da er det bare å gå i gang!

Har du noen smykke-UFOer liggende?

 

Ønsker deg en fin dag! 🙂

 

Instagram

Facebook

Mannen

Alias (Gry H.)

 

13 kommentarer

Siste innlegg