dagens blogg: HVIS JEG VAR DEG [lene e. tarnes *2*]

Fordi det er hakket mer tidkrevende å skulle innta rollen som bloggeren selv, kontra ‘bare’ å skrive en omtale, blir man i denne runden værende dagens blogg i to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

LENE E. TARNES! 

 

Siden jeg følte jeg lykkes overraskende bra med bildene a-la Lena Lykke, så skred jeg kjepphøy til verket i det jeg skulle inn i rollen som Lene Elisabeth Tarnes. – Og hva har vi lært av det? Jo, at med en gang en inntar den holdningen, så skjærer det seg! Det jeg ikke hadde tenkt på, var at mens Lena og jeg har svært så mange felles vinkler (fra hvor en er mest fotogen), så har derimot Lene en en karakterlook på bildene sine som innebærer den verst tenkelige vinkel for meg.. Men etter mye om og men, så lykkes jeg til slutt å finne noe tilnærmet. – Fra julaften! – I tillegg til at jeg denne gang også har gjort så sidetoppen står i stil med plagiatet ellers..

 

 

NÆR DØDEN OPPLEVELSE

 

I går så fikk Rune og jeg endelig plantet om plantene våre i større potter. Dvs. at det var jeg som holdt på å jobbe med plantene, mens Rune, som selvsagt ikke var her, bidro på på sin måte ved å snekre et sett utemøbler hjemme hos seg selv og originalversjonen av Lene (siden det tross alt er henne han er gift med), før han fikk satt opp en takveranda hvor jeg hjalp til – in spirit, utenfor soverommet som vi kan ta morgenkaffen vår på. Det ble så utrolig fint! Jeg er altså så imponert over alt det den mannen får til! Jeg, (i form av mitt alterego) har virkelig funnet min drømmemann!

For in del, ble alle de 98 premieplantene våre vellykket overflyttet til potter sånn at de skal få mere plass og vokse på. Men jeg fikk imidlertid et lite sjokk underveis, da den nye, praktfulle verandaplanten hang med hodet på nesten alle blomstene, og blader var blitt slappe og døde! Jeg skjønte ikke hva som var galt, siden den hverken var tørr eller manglet lys! Den så rett og slett ut som den var døden nær, uten at jeg forsto hvorfor! Men jeg tok en sjanse, og satset på at den kunne jo være en skikkelig dranker. Så jeg vannet den selv om det ikke virket som om det skulle være nødvendig, og heldigvis så var den i tipp topp form da jeg gikk ut på verandaen i dag tidlig. Faktisk ser den bedre ut enn noensinne!

Da skal jeg bare drikke opp kaffen min, og så skal jeg begynne å male møblene Rune satt sammen i går, og når han er tilbake fra jobb, så skal vi lage oss en ny seksjon til stuen, og etterpå skal vi bare slappe av og kose oss med god mat og et glass vin, bare vi to. Det er viktig å ha litt avslappende dager innimellom!

Lag dere en fin dag!

 

Gry alias Lene Elisabeth

16 kommentarer

Siste innlegg