De morsomste blogganbefalinger!

Siden jeg med tiden har funnet meg riktig så mange bloggfavoritter, har jeg denne gang delt opp anbefalingene i kategorier. I tillegg til mine personlige favoritter, vil du også finne blogger jeg ikke følger, men som innehar en kvalitet som gjør at de bør anbefales til de med interesse for den respektive genren/emnet. Tidligere utgivelser: Landets viktigste blogger, Det beste av ‘feel good’ -blogger og Bloggtoppen for de sterkeste meninger . I dette innlegget, er det imidlertid de sprøeste bloggerne- og de som står for de fleste- og de beste lattersalvene som skal til pers. 

 

 

* Bloggene er oppført i tilfeldig rekkefølge 

Fullstendig kaos: At min dragning til de sprøeste blandt oss, -de som har noe ekstremt og utenom det vanlige ved seg også gjør seg gjeldende i bloggøyemed, ble nærmest umiddelbart bragt på det rene da en av de aller første bekjentskapene mine her på blogg.no var mannen hvis alterego lyder Aylar von Kuklinski. Av alle de sprø individene som befinner seg i min bekjentskapskrets, tror jeg jaggu Kuklinski må være galest av de alle. Dette gir seg utslag i en blogg som rett og slett ikke kan beskrives, den må oppleves..

 

Livet med Vesla: Jeg, som hverken har-, ønsker å få-, eller er spesielt opptatt av barn, er jo dermed naturlig nok ikke en som klikker meg inn på ‘mamma-/pappa-blogger’ i tide og utide, for å si det sånn. Men det finnes faktisk et unntak; Mamma’n til Vesla. Årsaken er helt enkelt at denne damas avkom må være blandt de topp 3 mest hysteriske barn og unge på planeten. Denne bloggen er ikke først og fremst søt med ‘mamma-politi’ -preg. -Den er morsom, og det så til de grader!

 

Ex on the beach-mamma: Denne bloggen er ført i pennen av Cecilie Isaksen, moren til Ex on the beach -deltageren (sesong 1+2) Rikke Isaksen. Ex on the beach -mamma er visstnok en blogg som kun ble ført i den perioden den første sesongen av nevnte serie rullet over TV-skjermen, men den er alikevel en selvsagt blogg for denne kategorien, da dama rett og slett er hysterisk! Jeg tror jeg aldri har ledd så mye av noen annen publikasjon som det jeg har gjort av denne bloggen. Her utvises en selvironi så til de grader at det rett og slett er en skam at humorprisen dette året ikke tilfalt Cecilie Isaksen.

 

* Neste kategori blogganbefalinger: Rosa-blogger

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg