En restaurantpotets hverdag!

I dagens bekjennelser, kunne jeg fortelle at jeg kun hadde et kort skift i restauranten. – Hvilket for så vidt er riktig, bare at jeg brått fikk et nytt skift etter en snaut to timers pause! Så i den forbindelse syntes det rett og slett naturlig å gjøre en oppfølger til innlegget ‘Bli med på jobb’, der jeg viste dere rundt i pub-lokalene, der jeg nå har vært, hvor jeg tar dere med til restauranten, hvor jeg skal jobbe etter å ha lagt ut dette innlegget. 

 

Årets julebordsesong har vist seg å knuse alle rekorder, og i går hadde vi faktisk to på samme tid, hvorav vi ty til 2. etasje for det ene. Her er lokalet rigget, bordet dekket, og klappet og klart til å ta i mot de ankomne.

– Og her har vi så et langbord dekket til fest nede i selve restauranten.

 

Mens man her ser hvordan bordene tar seg ut til vanlig når gjestene ankommer.

Rundbordene er for mindre selskaper, liksom vi også har småbord dedikert for par og enslige.

 

Et bilde der man kan se hyllen hvor vi har glass, servietter og krydder, som trygt kan konstateres er tatt på måfå.

 

Her har vi altså et speilbilde, med yours truly ute til venstre etter å ha orket å reise meg opp etter måltidet som venter etter stengetid..

 

Min absolutte favoritt, hvilket er min anbefaling til alle som spør, er husets grillede Pekingand. I det hele tatt er samtlige av kokkenes egenkomponerte retter i en klasse for seg!

 

..- Hvilket måltid man har etterlatenskapene av her!..

 

Jeg har altså navngitt min egen yrkestittel i dette restaurantkomplekset ‘restaurantpotet’ av den enkle grunn at jeg er overalt, unntatt i matlagingen; Altså.. Jeg serverer, rydder, vasker, er den bossen tyr til når noe skal bæres fra A til B (hvilket valg  jeg skal ærlig innrømme jeg syntes er uforskammet kult, og da spesielt de gangene det finnes menn å ta av *hehe*), samt at jeg har ansvaret for alt som har med data og grafikk å gjøre. Bla.a så gikk jo årets julemeny i trykken etter en temmelig intens arbeidsperiode, hvilket jeg vil tro en del av dere har fått med dere igjennom diverse bekjennelser. – Og her er altså det ferdige produktet:

 

 

9 kommentarer
    1. Så flott dekket – et fint sted å ha julebord! Gøy i år når det er mulig å ha et skikkelig julebord igjen! Jeg gleder meg til førstkommende fredag, da er vårt julebord – ute i Larvik! Moro å se hva du jobber med utenom bloggen! Klem <3

      1. Takker så mye 🙂
        Det er unektelig uhorvelig travelt med både julebord og vanlig restaurantdrift gående samtidig, men samtidig veldig artig når en har ‘nailet’ det. Dessuten er jo gjestene på et julebord uhyre takknemlig å jobbe med, da de er i sitt beste humør, og nå og da får vi også de som blir skikkelig artige, sånn at en får energi av de på et vis 🙂 !

      1. *hehe*
        Jeg har gjerne brukt dette uttrykket når folk spør hva jeg gjør, siden jeg i grunnen opererer over hele komplekset hvor jeg både er servitør, vask & vedlikehold, og ansvarlig for nettside & grafisk design! Det eneste jeg ikke er involvert i på noe vis (- og vitterlig heller ikke bør være involvert i) er matlagingen. 😉

      1. Takker & bukker *hehe*
        Jeg ble faktisk relativt fornøyd selv.. Nå er jeg jo greit over middels selvkritisk, så jeg vil alltid finne noe å pirke på, og så også her 😛 Men det som kan sies å gnage litt ved denne her, er den der strek-saken i margen på siste side som av en eller annen grunn har oppstått i trykken, og følgelig ikke er min ‘wrong doing’. Det kan rett og slett virke som om de har harr en hårfin miss m.h.t noe innstillingsgreier i det jeg leverte den i form av to filer av A3 format (mener jeg å huske det heter seg for de arkene som tilsvarer størrelsen for 2x A4..), den ene er fordelt på første og siste side, mens den andre utgjør midtsidene. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg fikset problemet med å brå-legge inn en markering rundt for da at det skal bli en helt klar avgrensning av filen, for så å renne ned for å få trykket opp nye.. – Det er sånt som får bossen til å stille spørsmålstegn ved hvorvidt jeg kan være riktig vel bevart *haha* 😉 😀

        1. Haha jeg skjønner deg VELDIG godt jeg, jeg tror noe sånt kunne gjort meg søvnløs! Det er jo bare et tegn på at du vil ha det slik du vil ha det og det setter nok bossen din pris på… kanskje 🙂

          1. – Jeg ville løyet om jeg påsto noe annet enn at den der gnager litt den der, ass *hehe* 😛
            – Ja, han gjør jo det! Når det kommer til den “pøntinga” som han kaller det, så skal det vel sies at han ble lettere sjokkert over at e-posten der siste hånd på forside-verket visstnok skal ha landet i innboksen hans ved halv 5 – 5 tiden *haha*. For han er det nemlig at innholdet er bra presentert i form av en ryddig og lettlest (les; stor nok skrift, han kan aldri få stor nok skrift *haha*) utforming, mens det er jeg som er i overmåte picky i hht perfekt designet front, og den slags 😀

            1. Kjenner til det, den lille perfeksjonismen som kommer frem når man skal levere fra seg et arbeid. Man vil bare ha det perfekt og det er jo veldig positivt 🤩🤩

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg