HVIS JEG VAR DEG! – aud-marit (1)

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

20

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

AUD-MARIT! 

 

Nok en utfordring har blitt meg servert i dette konseptet, og  denne gang er det selveste Aud-Marit som står for tur til å få sin persona ‘stjålet’ av meg!

Spesielt interessant blir det å ta for meg denne oppgaven i det det akkurat har blitt meg bevisst at Aud-Marit og jeg faktisk har langt mer til felles som bloggere enn hva man skulle tro! For ja, emneområdene våre, liksom utrykksformen vi benytter oss av er riktignok vesensforskjellig, men ikke desto mindre, har vi begge klart å komme oss dit vi er i dag fra å ha startet helt fra scratch. – For ikke snakke om at det til og med er de samme menneskene som har hjulpet oss på veien (hvilket du kan lese mer om i DETTE innlegget).

I det jeg nå står ovenfor denne utfordringen, kjenner jeg først og fremst at jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven, samtidig som jeg er meg veldig bevisst på at dette er ei dame som må behandles med den største respekt. For at jeg skal kunne anse dette som vellykket, er nemlig betinget av at ho Aud-Marit kommer frem som den stjernen hun er, og intet mindre.

Det eneste som gjenstår for meg å si nå, er vel bare ‘Good luck, Gry, and may the force be with you’. Om jeg vil klare å ‘lande’ et Aud-Marit -innlegg, eller ender opp med å gå rett på trynet gjenstår å se, så følg med i neste episode!

(For de av dere som ikke kjenner til denne bloggen/bloggeren fra før, vil et klikk på kjempelinken over føre straka vegen til den respektive bloggen. Alternativt, kan du lese deg opp på henne i Dagens blogg).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg