HVIS JEG VAR DEG – doc og dask (2)

Fordi det er tidkrevende å innta en annens personlighet, strekker dette konseptet seg over to dager, der man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

DOC og DASK! 

 

Doc og Dask skulle jammen vise seg å være den vanskeligste til nå. Selv strikkebloggen Vibbedille var faktisk lettere å få sammen enn denne! Men etter x-antall påbegynte og forkastede innfallsvinkler, ble det til slutt ei campingvogn redneck-style som jeg håper vil funke sånn noenlunde, iallfall..

 

 

OPPGRADERING AV VOGNA!

I dag drar vi jo ut på nye eventyr igjen, og denne gang trur jeg det blir enda bedre enn de andre gangene. Doc har nemlig tilbrakt hele helgen i garasjen med å oppgradere campingvogna vår i vaskeekte rednecks-ånd!

Altså.. Bare sjekk den her ‘a!..

 

Asså, her har man jo bare alt en kan ønske seg! – Og her er hva han har lagt til:

 

Sånn her så’n jo ut i utgangspunktet..

Og nå har vi altså fått:

  1. Montert gassgrill på taket! Gassen føres opp igjennom slangen fra tanken du ser er montert allerede her.
  2. Øltank med direkte tilførsel via slange inn i vogna er montert ved siden av gasstanken. Det skal jo ikke fornektes at det foreligger en viss eksplosjonsfare ved denne løsningen, men litt spenning i hverdagen må vi jo kunne koste på oss! – Og OM det skulle smelle, så får vi jo iallfall et satans fyrverkeri som vil bli husket her!
  3. Litt pynt er jo bestandig koselig, så her var det jeg tro til og hjalp til med å sette opp blomsterkasser under vinduene.
  4. Den nye logoen vår måtte selvsagt plasseres både på sidene og i bakruta!

Vi lurte litt på om vi skulle lakke a og’, men vi fant ut at det får vi bare vente med til neste år.

Det er jo ikke bare utenfor den har fått seg ei oppshining heller! Inne har nemlig fått laga oss en skikkelig bar! – Så nå blir det liv på campen, det ska’ være ‘Snickers & Twist’!

 

 

 

Så nå kan jeg vel i grunn bare advare- og på forhånd beklage til de vi måtte krysse på vår vei som ikke tåler at folk tar seg en fest, og lager litt lyd ut i de små timer!

Men om du derimot kunne tenke deg å bli med på moroa, er du hjertelig velkommen! Her er nemlig bar’n åpen for alle. Nå skal vi dra, folkens! Så vi blogges senere.

 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg