HVIS JEG VAR DEG! – karidansen *1*

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

38

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

KARIDANSEN! 

 

Så var det altså dags å gjøre sin ‘grand debut’ på dialekt her, så dette kan jo bli riktig så interessant! Karidansen er bloggen for de mange, og gjerne litt ‘quirky’ hverdagsrefleksjoner, som gjerne går på hvordan en føler seg i gitte situasjoner. Selv om hun ikke er trønder, er det ett eller annet ved denne dama som minner meg om ‘mormor’ fra filmene basert på Anne-Cath. Westlys ‘Mormor og de 8 ungene’, og hun skriver innleggene sine på sitt eget, særegne vis, både når det kommer til oppbygging og språk, så det skal bli litt av en utfordring å få til noe som i det hele tatt ligner. (Du kan lese deg opp om Karidansen HER).

Hvorvidt jeg vil mestre å skrive på en dialekt inneholdende en rekke ord resten av befolkningen ikke engang forstår, gjenstår å se, så følg med i neste episode! Det skal iallfall gjøres et tappert forsøk..

 

16 kommentarer

Siste innlegg