HVIS JEG VAR DEG! – vibbedille *1*

‘Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

5

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

VIBBEDILLE! 

 

Ja, da var jeg tilbake dit jeg ikke har den ringeste anelse om hvordan jeg skal gripe det an.. For Vibbedille er, som jeg vil tro en del av dere kjenner til, en strikkeblogg (hvilken dere kan lese dere opp på HER), og jeg husker fremdeles ikke hvordan man strikker så mye som en eneste maske.. – Og ikke hvordan en hekler en heller, for den saks skyld.

Med Christine Emilie hadde jeg alternative veier å gå (les; herje med Asbjørn, aka Kokkejævel), men det har jeg ikke med Vibbedille. Her er jeg pokka nødt til å blogge om håndarbeider, hvilket jeg jo ikke kan en dritt om, så dette blir jo svært interessant å se utkomme av, for å si det sånn!.. – En ting er iallfall sikkert, og det er at det hverken vil bli strikket sokker eller gensere innen de neste 24 timene! Så hva gjør jeg nå??

– Jeg har ikke den ringeste anelse! Så følg med i neste episode, for dette blir meget interessant!..

6 kommentarer

Siste innlegg